Yorumunu oldukça başarılı buluyorum. Özellikle şu cümleni tekrar vurgulamak istiyorum:
Beklentilerinizi düşürüp izlerseniz belki sizin de favori filmleriniz arasına girer.
Şimdi bitirdim. Son zamanlarda izlediğim nadir hoş filmlerdendi. 7.5/10
Zamanda yolculuğun amaç olarak değil de araç olarak kullanıldığı güzel bir film olmuş.
Hoş ve eğlenceli bir filmdi. Kendi türü için -> 8,5/10
Film güzel ancak fazla uzun olmuş,bazı sahnelerde sıkıldım. Sevgiliyle yada ailece izlenebilecek filmler listesine girebilir.
güzel filmdi
rachel mcadams
quote:
Orijinalden alıntı: olağan_şüpheli
güzel filmdi
rachel mcadams
Sırf bu kadın için 1080p izlenir
benim favori aşk filmlerim arasına girdi zaten bu film.
ürüng ayıg toyon
kullanıcısına yanıt
the notebook ve wow filimlerin de güzel rachel mcadams ın.hatta bundan daha çok beğendim ben onları.
İzleyeceğim ama çok uzunmuş umarım sıkılmam
Notting hill ve love actually'den sonra richard curtis isminden beklentim çok büyüktü.Bu 2 filme bayılırım özellikle notting hill ama maalesef beklediğimi tam bulamadım.Saydığım 2 filmdeki tadı alamadım belkide gittikçe hüzünlü bir sona evrilmesinden dolayıdır.
Bu kadının filmleri güzel oluyor,yeni bir projede olsa da izlesek.
Merakımdan soruyorum bir vip film sitesindeki "Bane" ile ilginiz var mı yoksa farklı kişiler mi?
quote:
Orijinalden alıntı: onea54
Merakımdan soruyorum bir vip film sitesindeki "Bane" ile ilginiz var mı yoksa farklı kişiler mi?
Farklı kişidir
Çok hoş ve sıcak bir film. Uzun olmasına rağmen sıkmadı zamanıma değdi hele ki benim gibi bilim, bilim-kurgu hastası biri için Ayrıca başkarakterin kardeşi de çok orijinalmiş hoşuma gitti
Az önce izledim çok güzel filmdi. Kit kat gibi sıcak, samimi, içten bir karakter her filme lazım.