Şimdi Ara

ZAMLARA DUR DİYELİM SENDE BİR MAİL AT DEVLET MAİL ADRESLERİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Aha bu mendeburlar var ya... Geleneklerine bağlı ve hortumlama olaylarına karşı olan eski liderlerinin(kayıp trilyon davası hariç)peşini bırakıp,vatandaşı soymak için büyle şamdanlı filan parlak parti abmlemiyle,süslü laflarla piyasaya çıkıp başımıza bunları açtılar.Kötünün iyisi he.

quote:

Orjinalden alıntı: DEMALİZMİT

kime verecekti alternatifmi var chp ye mi verecek deniz baykalmı yoksa hepsi iktidar oldu hepsinin yaptığı ortada hala aynı kafa siz oy verdiniz siz verdinizde gördük iktidar kötü olabilir amma kötünün iyisi ne bekliyonuz secilen iktidar 70 sene ülkeyi yemişler 2 dönemde güllük gülüstanlıkmı edecek ben söylüyorum ewli kılıçlı biri iktidara gelmedikçi tepedeki sayıları 500 gecmez rantcıların kafasını kesmedikçe bu zamlar bitmez nede ülke borçları.sınır törör diyoruz israil kadar olamıyoruz çek sınıra yarin altına doğru 5 üste doğru 8 metre duvar termal kamera ile destekle bak bakalım sızma kacak oluyomu kimsenin işine gelmiyo sabah sabah
    quote:

Orjinalden alıntı: engink

çok dinlerler ya seni, oy verirken düşünecektiniz. hadi şimdi...

• quote:

Orjinalden alıntı: Okifi

Sevgili hocam;
    Aha bu mendeburlar var ya... Geleneklerine bağlı ve hortumlama olaylarına karşı olan eski liderlerinin(kayıp trilyon davası hariç)peşini bırakıp,vatandaşı soymak için büyle şamdanlı filan parlak parti abmlemiyle,süslü laflarla piyasaya çıkıp başımıza bunları açtılar.Kötünün iyisi he.

quote:

kime verecekti alternatifmi var chp ye mi verecek deniz baykalmı yoksa hepsi iktidar oldu hepsinin yaptığı ortada hala aynı kafa siz oy verdiniz siz verdinizde gördük iktidar kötü olabilir amma kötünün iyisi ne bekliyonuz secilen iktidar 70 sene ülkeyi yemişler 2 dönemde güllük gülüstanlıkmı edecek ben söylüyorum ewli kılıçlı biri iktidara gelmedikçi tepedeki sayıları 500 gecmez rantcıların kafasını kesmedikçe bu zamlar bitmez nede ülke borçları.sınır törör diyoruz israil kadar olamıyoruz çek sınıra yarin altına doğru 5 üste doğru 8 metre duvar termal kamera ile destekle bak bakalım sızma kacak oluyomu kimsenin işine gelmiyo sabah sabah
    quote:

Orjinalden alıntı: engink

çok dinlerler ya seni, oy verirken düşünecektiniz. hadi şimdi...

demal ne demiş sen ne yazıyon .. dünya dengeleri değişiyor ve bizde ülke olarak payımızı alıyoruz.. iktidarda kim olsa bu durum üç aşağı beş yukarı olurdu, belki çok daha fazlası.. doğalgaza gelen zam botaş'ın basiretsizliği midir, ben öyle düşünüyorum, hükümetin de hataları var muhakkak...
    ama dünyada hakim düzen kapitalizm ve kimse kimseye acımıyor, hedge fonlar bir ara gıda fiyatlarını bile speküle ettiler.. afrikada çocuklar açlıktan ölüyormuş onların umurunda mı???
    petrol yükseldi, onu bahane edip doğalgaz üreten ülkeler fiyatları arttırdılar. halbuki doğalzgazla petrolün hiçbir ilgisi yok bildigim kadarıyla.

doğalgaz için mavi akımda ona buna dağıtılan rüşvetlerin hesabını milletçe ödüyoruz.. akp öncesinde dsp-mhp-anap'ın ruslarla anlaşıp, ülkemizi doğalgazda ruslara bağlayan, almasan da ödeyeceksin dediği anlaşmadan söz ediyoruz.ve anladığım kadarıyla gazın aslan payını biz ordan alıyoruz.. keşke azerbeycandan daha düşük fiyata gaz alabilseydik, bir ara öyle birşey vardı ama noldu bilmyiorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eranyumm -- 4 Kasım 2008; 0:50:11 >

• quote:

ben kendi şahsıma konuşmak yaerini boş kaldıkça mail atıyorum ya sen bu yazıyı okudaktan sonra kaçtane mail attın atmadıysan hiç boşa konuşma.

Sayın Vekilim biz lpg otogaz sektöründe faliyet gösteren ufak işletmeleriz.bizim arkamızda odalar birlikleri müsiad veya tuskon yada başka bir kuruluş yok bizim sorunlarımızı size direk anlatmamız gerekiyor lpg otogaz montaj sektörü olarak Türkiye genelinde bu sektörden ekmek yiyen 4000 bin civarında esnaf var ve çalışanlar ile 20 bin kişiye iş sağlayan bir sektör bu sayıya bu sektöre mal satan imalat yapan firmalar hariç.bildiğiniz gibi ülkemizdeki yaşam standarttı yüksek diil zengin daha zengin fakir aynı fakir .yine halimize şükürler olsun.ama hem cevre için faydalı olan otogaz sistemi dünyada teşvik edilirken ülkemizde nedense 2-3-4-5-6 cı palana atılıyor.bu lpg yapılan zamlar sektörümüzü zor durumda bırakıyor.ve iş yerlerimiz incelerseniz teker teker kapanıyor yada hepimizin ya eşe dosta yada bankalara borclu hale getiriyor.ve izmit derincede olan lpg servisi arkadaşımız daha gecen hafta iş yerinde borcları yüzünden iş yerinde kendini vurdu (derince oto hastanesi ALLAH taksiratını affetsin)bu konuda sektörümüze yardımcı olmanızı istiyorum.insanların birazda olsa araclarına lpg taktırıp gezerken şimdi araclar evin önünde yatıyor.buda her sektörü yaralıyor.ne tamirci iş yapıyor ne parcacı parca satıyor nede parasızlık yüzünden arac bakımları yapılmayıp kazalara davetiye cıkarılıyor. saygılarımla KEMAL ÇİÇEK

Usta biz sana nasıl yardım edelim?Bizde kuruduk artık para falan kalmadı.Milletvekillerine lpg için yüzlerce mail atsak birini okumazlar.Arabayı sokakta bulduğum bir park yerine koydum 3 haftadır kapısını açmadım üstü tozdan gözükmüyor.Ben bu şartlarda araba kullanmayı mantıklı görmüyorum benzin,lpg dünyanın parası olmuş.Satıp kurtulmak belediye otobüsü kullanmak daha mantıklı geliyor.Yakıtı,tamiri,bakımı,vergisi,otoparkı adamı arabadan bezdiriyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: rechan_cdx

sankı sayın vekıllerın cok ta umrunda yanı
    en garıbanı s 500 e bınıyodur tabıkıde benzınlı olarak

ne güzel dedin
  • oda bir secenek tabi
  • üstat bugüne kadar yolladığım maillerin hiçbirine yanıt verme zahmetinde bulunmadı bizi yönetenler ama bir umut yine yollayalım belki cevap veren çıkar
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.