Vadantaşın git bütün sülalesini lv atlıcam sp kasıcam derdine düşüp kes tabi ne yapsın garibim öldürülmektense intiharı tercih etmiş.
bende oyun dışı sandım yaw.merak ettim.baktım.bu arada o oaraya nasıl çıkmış cidden
hehe gusel yakalamıssın
ßırak Atlasın ßıze Azmı Vurdular Ceksınler sıımdı dırek cennete gıder masum lord babası gormesın atladıgını kac ordan
bende karakoamda penon fighter'ın kale gibi yerler var ya ordan atladığını gördüm gözümün önünde atladı hayvancık ama mani olamadım bende yanında gittim kestim ss yok o şaşkınlıkla printscreen tuşuna elim bi anda gitmedi
quote:
Orjinalden alıntı: lively
Evet arkadaşlar gerçekden o kadar dil dökdüm ve sonunda zar zor indirdim ordan vatandaşı.Ve bir hayat kurtarmış oldum:)))
sen onu indirdin ama başka biri onu kesicek
yanlis yapmissin sen ya.. normal sartlar altinda bir turk "atla..atla..atlaaaa.." diye bagirirdi
quote:
Orjinalden alıntı: feversea
yanlis yapmissin sen ya.. normal sartlar altinda bir turk "atla..atla..atlaaaa.." diye bagirirdi
evet doğru söylüyosun
güzelll
quote:
Orjinalden alıntı: djmk0107
Vay _Cru3L_ nasıl sın kardeş beni tanıdınmı arena konuşuyoduk ya senle benim 3 lvl lik çarla hatta senin lord dan elixir çorladım :D
hehehe tanımam mı yav hem ver bakam elixiri mi:D şaka şaka oda senin kısmetindi demekki
bencede çok yanlış yapmışsın bıraksaydın atlasaydı belki sun bow düşerdi
quote:
Orjinalden alıntı: feversea
bencede
quote:
Orjinalden alıntı: CrY_Of_ThE_DrAgOn
sanirim tavsanin ustune atliyacak
bence bırakcaktın atlıcaktı sende altına koncaktın
ben olsam atlayamaski atlayasmki derdim
acaba kurtarmak yerine atlayıp ölmesine mani olsan ondan çukan exp sanamı gelirdi ??
:P
quote:
Orjinalden alıntı: Ophiafagus
ben olsam atlayamaski atlayasmki derdim
koptum yawwwwwwwwwwwwwwwwwwww
KESKE ATLASAYMIS YAW BELKI SEVGILISINI KESMISLERDIR YARATIK MARATIK ONLARDADA KALP VAR HERHAL
Atla, Beni günahtan kurtar. Atla, Beni hayal kırıklığına uğratma. Benim için atla, Işığın içine atla. Atla.
Şimdi adam ağlamaya başlar. -Bir bulut gizlice ilerler. Kendine ne yapmalıyım diye sorar, -Güneşin önü soğur. Sadece manzarayı görmek istedim, -İnsanlar safları kırar. Ve akşam havasına bakarlar, Ve bağırırlar.
Atla
Bağırırlar. Atla, Beni günahtan kurtar. Atla, Beni hayal kırıklığına uğratma. Benim için atla, Işığın içine atla. Atla.
Bir bulut gizlice ilerler, Güneşin önü soğur. Fakat bin tane güneş sadece senin için yanar. Gizlice köprünün üzerine sürünürüm, Ve arkasından onu tekmelerim. Onu bu utançdan kurtarırım. Ve ona bağırırım.
Atla.
Atla, Kendini günahtan kurtar. Atla, Beni hayal kırıklığına uğratma. Benim için atla, Atla. Beni hayal kırıklığına uğratma.