Şimdi Ara

Zara Erkek Parfüm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
40.892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Zara erkek parfüm kullanan var mi aranizda? Zara silver çok güzel ve yazlık bir koku cevremdekiler cok beğendi. Zara 9.0 çok agir geldi ve bas agrisi yaptı bende. Şimdi kış için zara parfüm almayi dusunuyorum. Baş agrisi yapmayacak kıs icin kullanilabilecek memnun kaldiginiz zara parfüm tavsiye eder misiniz? Şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Zara Erkek Parfümleri: İnceleme ve Öneriler

Zara'nın erkek parfüm koleksiyonu, çeşitli kokularla dikkat çeker ve farklı tercihlere hitap eder. İster taze ve aromatik, ister yoğun ve odunsu bir koku arıyor olun, Zara'nın seçenekleri arasında mutlaka sizi tatmin edecek bir şey bulabilirsiniz.

En İyi Zara Erkek Parfümleri

Zara'nın en popüler erkek parfümlerinden biri, kış mevsimine uygun Zara Seoul Winter'dır. Bu amber ve odunsu koku, sıcak baharatlar ve taze narenciye notalarıyla harmanlanmıştır. Yoğun ve kalıcı kokusuyla soğuk havalar için ideal bir seçimdir.

Bir diğer popüler seçenek ise Zara Man Silver'dır. Bu aromatik ve fougère koku, lavanta, bergamot ve amber özleriyle harmanlanmıştır. Hafif ve ferahlatıcı kokusuyla günlük kullanım için uygundur.

Kullanıcı Yorumları

Zara erkek parfümleri hakkındaki kullanıcı yorumları genel olarak olumludur. Birçok kullanıcı, kokuların kalıcı ve yoğun olduğunu, fiyat-performans oranının iyi olduğunu belirtmiştir.

Zara Erkek Parfüm Önerileri

• Zara Seoul Winter, kış ayları için sıcak ve davetkar bir koku arayanlar için önerilir.
    • Zara Man Silver, günlük kullanım için hafif ve ferahlatıcı bir koku isteyenler için idealdir.
    • Taze ve narenciye ağırlıklı bir koku arıyorsanız, Zara Vibrant Leather'ı deneyebilirsiniz.
    • Yoğun ve baharatlı bir koku tercih ediyorsanız, Zara Rich Warm Addictive'i önermekteyiz.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • zaradan geçen gün zara goldu denedim kalıcılık 5 dakika sürdü inanki ama koku olarak gerçekten çok iyi bir koku
  • iRevinantz kullanıcısına yanıt
    Goldu ben de çok beğendim ama genel olarak kalıcı değil parfümler. İki tane gold var. Biri zara gold diğeri zara man gold. zara gold 69 liraydı diğeri 39 lira. Pahalı olanın kalıcı olduğunu söyledi ordaki çalışan. Kalıcı olduğunu bilsem tereddüt etmeden alırım 69 lira olanı ama emin olamıyorum.
  • Kokular çok güzel

Ancak kalıcılık ve farkedilebilirlik yerlerde
  • Zara Gold 69 TL ve Zara Man Gold 39.95 TL.39.95 TL olan versiyonu The Classics diye geçiyor.Fakat ikisi de aynı parfüm.Fiyat farkının olması kalıcılıkla alakalı bir durum.Ben Zara Man Gold ve Zara Man Silver ikili 30 ML versiyonlarını almıştım 29.95 TL ye.Ancak kalıcılıkları biraz bol sıkarsan orta derece diyebilirim.Tavsiye olarak özellikle Zara Seoul öneririm.Aynı Invictus yapmışlar.Bilmiyorum beğenirmisin Invictus?Bir de son çıkan Zara Seoul Winter var.Kış serisi diye yapmışlar ama inan çok hafif ve 4 mevsim gider.Bunu da yeni aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdemparcay -- 13 Eylül 2017; 18:23:34 >
  • erdemparcay E kullanıcısına yanıt
    Cevap için sağ ol hocam. Zara'dan kışlık parfüm almaktan vazgeçtim.Bugün kız arkadaşımla baktık hepsine sadece zara 7,0 beğendi onu da ben beğenmedim.Zara goldu beğenmedi ondan da öyle vazgeçtim. Yaz için zara man silver kullanıyorum şu an onu çok beğeniyor ben de çok seviyorum.Bol sıkınca idare ediyor kalıcılık.Kış için de avon elite gentleman unteilored kesinlikle tavsiye ederim.Onu kullanmaya devam edicem sıkıldığım için değiştirmek istemiştim.Kalıcılık koku olarak güzel odunsu kızlar da çok sevdi çevremdeki imkanın olursa bi dene
  • Mrb zara sport pour homme hangi parfümün klonu bilen var mı? Eski fakat güzel bir parfüm. Kalıcılık sıfır orjinal olanını bulabilirsem alıcam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Zara parfüm hakkında
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.