Şimdi Ara

Zara Parfümleri Hakkında (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
4.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 4 adet zara parfüm kullandım 2’si edt, 2’si edp olmak üzere. Tek söyleyebileceğim şey kokuları güzel ama kalıcı değiller. Akşamına zor çıkarıyor edpler bile...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mmertkk

Mont blanc explorer nasıl hocam aventusun en iyi klonu diyorlar armaf cdni yeni bitirdim performansı acayip güzeldi bende hatta bu daha iyi kopya diyorlar sence nasıl biliyormusun
    Mont blanc explorer, afnan supremacy silver bunlarda cok bahsedilen ama denemedigim parfumler. Fragnaticada aventus benzerleri arasinda acik ara armaf cdni onde. Zaten bende oradan kesfettim bu parfumu, arastirincada yazin ustume sikilan, sonrada begenip acaba bunuda mi alsaydim dedigim parfum oldugunu anladim. isim hafizam kotu oldugu icin satici adini soylesede aklimda kalmamisti, sisesinden tanidim. Ama mancera cedrat boise alip cikmistim magazadan, cedrat boise, aventusun meyveli bachti yada dumansiligi gectikten sonra kalan mevyeli kismi gibi. dumansilik vs yok, cedrat boise da. Gerci ben aventus benzerligi icin almadim, manceranin en cok begenilen parfumu oldugu ve hosuna gittigi icin almistim.

sizin kullandiginiz hangi uretim ve yili nedir. 2019 uretimleri eskiye nazaran daha az kalici ve acilis kismi daha sert diyorlar. ozelliklede dubai versiyonu icin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cem -- 25 Eylül 2019; 8:19:32 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Cem kullanıcısına yanıt
    Bana hediye ettiler forumda splitten sonra ekstra olarak göndermiş split sahibi sağolsun dumansı batch idi ve yayılımı 2 gün sonra bile tşörtte yayılıyordu tende bile böyle basarılı değildi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cem

Bir ara epey kullandim, sonra son donemlerde kullandigim kaliteli nis parfumlerden sonra pek yuzune bakmaz olmustum, dun is arkadasim 3-5 fis yapmis. Isyerine gelir gelmez dedim vibrant leather kokuyo etraf, anladim tabi arkadasimin kullandigini. Abartisiz saat 8 den oglene hatta saat 2 ye kadar kokusu ciddi ciddi ortami sarmisti. Kokudanda ilk defa orada nefret ettim, dedim ne bicim kokuyormus dedim. Bogdu resmen beni, kalicilik be farkedilebilirlik sandigimdan da uzunmus ucuz yollu guzel cozum ama creed aventus benzeri olsun diyenlere suan arastirma asamasinda oldugum armaf club de nuit intensi oneririm. Yazin parfum almak icin gittigim magazada, firma sahibi bir iki fis yapmisti. Yolda giderken uzerime sikmis oldugu diger parfumleri bastirip on plana cikmisti, kokusuda guzeldi. Tabi aylar sonra baska birsey arastiriken karsima cikti ve buzamana kadar niye hic gormedim ben bunu dedim. Yakin zamanda istanbula yolum duserse almayi dusunuyorum. 2 farkli uretimi var fransa ve dubai, 2 sinide deneyip ona gore alacam.

Alıntıları Göster
    Hocam sizce aventus creed klonu olarak armaf club de nuit intense mi yoksa Montblanc explorer mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: MuratYakinFanboi

Hocam sizce aventus creed klonu olarak armaf club de nuit intense mi yoksa Montblanc explorer mı?

Alıntıları Göster
    Yukarida yazdim, en cok benzetilen parfumler arasinda armaf acik ara onde gorunuyor fragnaticada. Ancak benzetilen armaf, afnan ve mont blanc parfumlerinin hic birini kullanmadim. Sadece armaf i magazada tesadufen denedim aylar sonra arastirma yaparken aventus benzeri oldugunu ve talep gordugunu anladim. ozaman alici gozle (burunla) bakmamistim. Genel kani armafta. Ancak deneme firsatiniz varsa gidin deneyin derim. Tabi aventus kullandiniz mi daha once, karsilastirma yapmak icin taklit edilenide deneyimlemeniz lazim. Gerci aventusdaki bacht olayi sebebiyle 2 sise bile birbirinden farkli olabiliyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.