Şimdi Ara

ZASS R410A 18.000 btu 999tl sizce nasıl.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
6.893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün praktikerde gördüm ve fiyatı bana çok uygun geldi!!
    Sizce ne dersiniz??
    Alınacak bir makine mi??

• ???

bilgisi olan yok sanırım:(!!!
  • Zass klimaları tanımadığım için airfel bölge müdürlüğünü aramıştım. Airfel Bölge müdürlüğünün yetkilisine
    "Zass klimaları için praktikerde "airfel güvencesi ile" diyerek satıldığını söyledim. Bu klimalar hakkında internetten bilgi bulamadım, neyin nesidir?" dedim.

Bana Zass klimaların, Praktiker için airfelin ürettirdiği bir ürün olduğunu söyledi.

Zaten sonradan baktım da,http://www.zass.com.tr/Zass-Pdf/ZASS-AIR-CONDITIONERS.PDF adresinde sayfanın en altında airfel aş diye kocaman yazmış.

Peki kalite olarak airfel ile karşılaştırıldığında nasıldır diye samimi bir ses tonuyla sordum.

Airfellerin kaliteli klimalar olduklarını, ama klima mekanizmasının öyle çok komplex bir mekanizma olmadığını, Zass ın iyi bir marka olduğunu, zaten airfel güvencesi olduğu için de güvenle alabileceğimi söyledi. On yıl yedek parçalarını garanti ettiklerini ve servis olarak airfelden farklı bir muameleye tutmadıklarını belirtti ve ekledi; "zass da bizim kendi ürünümüz. Tek farkı sadece praktikerlerde satılıyor"..

Bir bölge müdürlüğü yetkilisinin cevabı sizi ne kadar tatmin eder bilmem. Her halukarda sıradan bir market satış görevlisinden daha tatmin edici olsa gerek.

Ben Zass markasını ütülerinden ve radyatörlerinden müşterisini fazla üzmeyen bir marka olarak bilirim. markette çok satılan bir ürünmüş ve hakkında belirgin bir şikayet duymadım.

Ben de zass ve airfel arasında gidip geliyorum. Ayağım kırıldığı için üç haftadır evden çıkamadım. Sıcaklara yakalandım :(

Ayağımın alçısı çıktıktan sonra, alım kararım parama kıyabileceğim bir ana denk gelirse airfel inverter, yok, "o paraya bi lens alırım" anıma denk gelirse, zass alacağım :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sdymz -- 12 Ağustos 2010; 22:01:17 >

• saolasın dostun bilgilerin icin.....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.