Şimdi Ara

Zavallı AQUARIUM... Acıyorum size...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://img255.imageshack.us/my.php?image=20081119233016ox2.jpg
    http://img353.imageshack.us/my.php?image=20081119233026lz8.jpg
    http://img353.imageshack.us/my.php?image=20081119233026lz8.jpg
    http://img353.imageshack.us/my.php?image=20081119233414bz2.jpg

Bu adamlar bu kadar düştü mü ya... (İsteyen olursa KSC formatlarını da koyabilirim. Transfer hala devam etmekte)
    Resmen acıyorum size..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Natsukawa -- 19 Kasım 2008; 23:55:42 >

• Bunlar Aquarium degil alt clanlari Aouarium diye gordum ben.Yanlis yazmissin galiba.
  • sonuçta o clanı temsilen kurulan bi clan...
  • Ille Aquarium u kotuliyeceksin dimi ? Aquarium u temsil olarak degil csw de kale korumasina yardim icin kurulmus bi ally. Onlarin yaptiklariyla Aquarium ilgilenmiyor.Aquarium pathosun basindan beri var ve bu serverin bir numarali claniydi. Suan clan lideri utbe ve aquariumdan bir cok kisinin oyunu birakmasiyla eski guclerini kaybetselerde alt clanin yaptiklariyla en basindan beri ilgilenmiyorlardi. Csw den gelen paylari veriliyordu olay bukadar basit clan isminide dogru yaz ki yanlis anlasilma olmasin. Zaten adamlar oyunu birakiyolar rahat olun.Oyunda yapalabilicek herseyi yaptilar ve simdide birakiyolar alt clanin yaptiklarini ust clana atman mantiksiz.Amacin aquarium u kotulemekten baska bisey degil . Bu arada aquarium la yakindan uzaktan alakam yok.sadece gorduklerimi soyledim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceza2323 -- 20 Kasım 2008; 7:38:31 >
  • ALy dende üst clan sorumludur.
    Ama aqvaryumunda eski kalitesi kalmadı.....
  • quote:

Orjinalden alıntı: ceza2323

Ille Aquarium u kotuliyeceksin dimi ? Aquarium u temsil olarak degil csw de kale korumasina yardim icin kurulmus bi ally. Onlarin yaptiklariyla Aquarium ilgilenmiyor.Aquarium pathosun basindan beri var ve bu serverin bir numarali claniydi. Suan clan lideri utbe ve aquariumdan bir cok kisinin oyunu birakmasiyla eski guclerini kaybetselerde alt clanin yaptiklariyla en basindan beri ilgilenmiyorlardi. Csw den gelen paylari veriliyordu olay bukadar basit clan isminide dogru yaz ki yanlis anlasilma olmasin. Zaten adamlar oyunu birakiyolar rahat olun.Oyunda yapalabilicek herseyi yaptilar ve simdide birakiyolar alt clanin yaptiklarini ust clana atman mantiksiz.Amacin aquarium u kotulemekten baska bisey degil . Bu arada aquarium la yakindan uzaktan alakam yok.sadece gorduklerimi soyledim.

bun bu clan ilk kurulduğundan beri (kurucusu A105 dir. Kurucusunu da bizzat tanıyorum çok da iyi muhabbetim vardır.) tanıyorum. bu clanın prensiplerini, clan içi clan dışı yapılması için alınan kararları yani senin anlayacağın dilde kısaca disiplininini adım gibi biliyorum bu bir,
    ikincisi patos server açıldığı ilk günden beri ben bu serverde oyuncuyum,
    üçüncüsü amacım aquariumu kötülemek değil. çünkü zamanında bende bu clanda bulundum ve çok da güzel günlerim geçt, hatta gerçek yaşamda yapmadığım harika diyaloglar yaşadım. burda belirtmek istediğim clanı adam yapan insanların olmadığında clanın ne gibi sahteliklere başvurduğu.
    beşincisi Sana soruyorum senin bu şekilde bi alyy clanın olsa (Bu arada alliance nin anlamını açıklamama gerek olmadığını düşünüyorum ) Bu şekilde bi tesbitin olsa ne yapardın.

• quote:

Orjinalden alıntı: Natsukawa

quote:

Orjinalden alıntı: ceza2323

Ille Aquarium u kotuliyeceksin dimi ? Aquarium u temsil olarak degil csw de kale korumasina yardim icin kurulmus bi ally. Onlarin yaptiklariyla Aquarium ilgilenmiyor.Aquarium pathosun basindan beri var ve bu serverin bir numarali claniydi. Suan clan lideri utbe ve aquariumdan bir cok kisinin oyunu birakmasiyla eski guclerini kaybetselerde alt clanin yaptiklariyla en basindan beri ilgilenmiyorlardi. Csw den gelen paylari veriliyordu olay bukadar basit clan isminide dogru yaz ki yanlis anlasilma olmasin. Zaten adamlar oyunu birakiyolar rahat olun.Oyunda yapalabilicek herseyi yaptilar ve simdide birakiyolar alt clanin yaptiklarini ust clana atman mantiksiz.Amacin aquarium u kotulemekten baska bisey degil . Bu arada aquarium la yakindan uzaktan alakam yok.sadece gorduklerimi soyledim.

bun bu clan ilk kurulduğundan beri (kurucusu A105 dir. Kurucusunu da bizzat tanıyorum çok da iyi muhabbetim vardır.) tanıyorum. bu clanın prensiplerini, clan içi clan dışı yapılması için alınan kararları yani senin anlayacağın dilde kısaca disiplininini adım gibi biliyorum bu bir,
    ikincisi patos server açıldığı ilk günden beri ben bu serverde oyuncuyum,
    üçüncüsü amacım aquariumu kötülemek değil. çünkü zamanında bende bu clanda bulundum ve çok da güzel günlerim geçt, hatta gerçek yaşamda yapmadığım harika diyaloglar yaşadım. burda belirtmek istediğim clanı adam yapan insanların olmadığında clanın ne gibi sahteliklere başvurduğu.
    beşincisi Sana soruyorum senin bu şekilde bi alyy clanın olsa (Bu arada alliance nin anlamını açıklamama gerek olmadığını düşünüyorum ) Bu şekilde bi tesbitin olsa ne yapardın.

gerekli cevabi frmtr/pathos bolumunde almissin sanirim.utbenin oyunu birakmasiyla her nekadar aquanin disiplin ve duzeni bozulsada adamlar np transfer yapmamis...sana gerekli cevabi vermisler zaten.senin human base onunde surekli onune ezik bi char gelse kesmezmiydin ? Free np.kesmek adamalrin en dogal hakki. np transfer yapmamislar yaparlarsa ayip... ama np transfer yapmayan adamlara iftira atmak onlara ezik charla gidip komplo kurmak daha buyuk bi ayip.yanlis anlama o chari islarla onlarin onune sen getirdin demiorm.

• ayarlarım cafeden bi bebe :D veririm eline 3-5 kuruş :D derim biz durcaz burda sen gel sadece diye :D...

Sen gelirken ben gidiyordum o clanı anlatma bana Aynu şeyi ben yapsam bende o şekilde bi savunmaya başvururdum. Gereken ler zaten K2 ye iletildi. sen savunmaya devam et
  • kusura bakma ama human base onunde np transfer yapicaklari pek aklima yatmiyor.Amacim birinin savunmak degil zatn diyorumki eger yaptilarsa ayip ama yapmayip adamlara iftira atiosaniz daha buyuk ayip
  • quote:

Orjinalden alıntı: Natsukawa

sonuçta o clanı temsilen kurulan bi clan...

temsilen kurulan clan ne demek ya
    onlardan izin mi alıyo sankı
    onların kopyasını yapıyo kımseye sorma zorunlulugu yok
    baskanı ne tipadamsa kendısı de mı ole olucaq
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.