Şimdi Ara

Zayıflamak isteyen girsin.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim boy 1.92 kilo 62 malesef çok zayıfım. Kilo almamak çok kolay beyler. Yemek yemiceksiniz ya nasıl desem kilolu arkadaşm var full yio ve çok tembel. Arkadaşı çaırmaya gdicez kapılarının önüne sen git çağır ben bekliorum dio mesela. Her yerde aynı , taxiyle gideLm dio. Zenginlerde oluo zaten obozite çounLukLa. Abur cubur yemeyn ya çok zor bşi deil. Bi de her sabah mekik çekin. Tamam zor gelicek ama çektikçe alışçaksnz. Çok hareketli olun , şunu yapamam falan diye tembellik yapmayın. Her yere ilk siz gidin bu hayat içinde belli oluo ztn.

Ve en önemLisi her gün çok fazla miktarda su tüketin. Sıvı demedim çünkü o zmn kola içiceksiniz. Ben metobalizmamın bu kadar hızlı olmasının tek sebebini su içmeye bağlıyorum. Ama bütün şişmanların yaptığı gibi terledikten sonra 1 lt su içmek deil mühim olan. Susamasanız da gidin su için ya zor bi şey deil. Her gün en az 2,5 Lt. bitirin.

• bende birkaç bişey yazıcam.öncelikle keyifli şekilde zayıflamak istiyenler bodyye gitsinler.hem eğlenceli hem kas yaparsınız hemde gelişen kasların harcıyacagı kalori miktarı artıcagı için yediklerinizi sabit tutarsanız zayıflamaya baslarsınız.

ayrıca kola içmek istiyosanız zero için.günde 2-3 litre içtiğim oluyo ama normal kolayı bıraktıktan sonra 1kilo dahi almadım.body yapın.yemeği azaltmaya calısın.ve kola yerine zero için.biraz uzun sürüyo zayıflamak ama eğlenceli şekilde kilo veriliyo.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.