Şimdi Ara

zebra tlp 2844 silik yazıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
12.921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • elimde olan zebra tlp 2844 borkod yazıcı silik yazıyor yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar

• hiç bir fikrii olan yok muu yaa :(
  • Aynı sorun bende de var. Biraz detay vermem gerekir ise. Yazıcı ile windows tabanlı bir programdan çıktı aldığımda hiç sorun yok. Gayet siyah çıkarıyor. ufak ve ince fontlar bile çok temiz ve düzgün. Fakat ERP programımızdan barkodlu etiket gönderdiğimizde ise yazılar ve barkod da dahil olmak üzere tüm çıktı silik oluyor.

Bunu nasıl çözeriz bilemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yalcin48

hiç bir fikrii olan yok muu yaa :(

Durum nedir hocam. Siz ne yaptınız konuyu açtığınızdan beri?
  • Zebra yazcylarda Windows driver üzerinden çykty alynan programlarda silik yazma sorununu nasyl çözümleriz?

Bilgisayarynyzyn yazyva fakslar & aygytlar ve yazycylar bölümüne girin
    kurulu olan yazycy driver üzerinden sa?a tyklayyn ve yazycy özellikleri (prtinter propeties) girin ve ekte belirtti?im resimde ki gibi GENEL (options)
    bölümü içerisinde ki BASKI KOYULU?U (DARKNESS) BÖLÜMÜNDE KY DE?ERY 13 ya da 14 'e getirin SINAMA SAYFASI yazydyryn,
    programynyzy ve yazycynyzy kapatyp açtyktan sonra tekrar çykty gönderin lütfen.
    Not: ayny bölüm içerisinde ki SPEED(HIZ) bölümünüde 2 de?erine alyrsanyz biraz yava? yazar fakat basky kaliteniz artar.

• quote:

Orijinalden alıntı: BilkurBilgisayar

Zebra yazcylarda Windows driver üzerinden çykty alynan programlarda silik yazma sorununu nasyl çözümleriz?

Bilgisayarynyzyn yazyva fakslar & aygytlar ve yazycylar bölümüne girin
    kurulu olan yazycy driver üzerinden sa?a tyklayyn ve yazycy özellikleri (prtinter propeties) girin ve ekte belirtti?im resimde ki gibi GENEL (options)
    bölümü içerisinde ki BASKI KOYULU?U (DARKNESS) BÖLÜMÜNDE KY DE?ERY 13 ya da 14 'e getirin SINAMA SAYFASI yazydyryn,
    programynyzy ve yazycynyzy kapatyp açtyktan sonra tekrar çykty gönderin lütfen.
    Not: ayny bölüm içerisinde ki SPEED(HIZ) bölümünüde 2 de?erine alyrsanyz biraz yava? yazar fakat basky kaliteniz artar.

merhaba bu tlp 2844 makinanın barkod basarken boyutunu büyütmek istiyorum ama büyütemiyoruz nasıl yaparız bir fikri olan varmıdır birde etiketleri aralıklı boşluk bırakarak kesiyor sorun nedir 3 tane etiket basacaksınız diyelim basıp kesmek için düĞ?meye basınca tekrar boş bir tane vererek devam edip üç tane daha basıyor neden yapar bunu birde yazı boyutunu nasıl büyütebilirim yardımlarınız için teşekkürler

• H O R T . . . :d

Aynı sıkıntı bende de var o ayarları yapsam da bazen iyi bazen kötü çıkartıyor anlayamadım sorunu. Ama yakma ünitesinin etikete uzak olması silik çıkarmasına neden oluyor denemek iiçn birtane etiket çıkartın koyun daha sonra yeni etiket çıkartın etiket çıkarken yazıcının yakma ünitesi hizasına baskı uygulayın daha iyi çıkarttığını göreceksiniz. Çözüm olarak yakma ünitesinin gerekli yakınlığa sabitlenmesi gerekiyor diye düşünüyorum...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.