Şimdi Ara

Zed'e karşı tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler midde genelde annie, orianna, syndra oynuyorum; Zed karşıma gelince tam bela oluyo kulemin altında adam u ile beni kesip kaçabiliyo, formülü nedir nelere dikkat etmek gerekiyor, yardımlarınızı rica ediyorum. Şimdiden teşekkürler

• mid oynama ezilmezsin tank oynarsan kesemez zaten support oynarken sana ulti atmaz adc oynarken qss al

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vinsmoke Sanji -- 5 Ocak 2015; 16:09:43 >
  • Rankda zed varsa akali alıyorum 6 level olunca her şeyle giriyorum ve zedi kesiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zhonya?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lissandra
  • Zonya

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen gün derecelide geldi adam zedin karsina xin aldı fb falan alıp corki buildi kasıp oyun taşıdı

• Kayle, Lissandra, Zhonya, QSS.

• Zhonya veya liss oynarken ultini kendine basacaksın, ne zaman basarsan bas ultisini çöp etmek istersen patlama anının öncesi, kombosunu çöp etmek istersen animasyon başlayınca.

• zed oynarken zhonya alan adamlara küfür ediyorum içimden, zhonya olur.
  • Peki arkadaşlar ilk direk zhonya mı çıkmak gerek hiçbir item çıkmadan? Ayrıca zhonya çıkana kadar ki stratejimiz nSıl Olmalı ?

• fizzin e skili :(
  • Bitkinlik biraz iyi oluyor sıçra bitkinlik alıyorsun atladığında bas bitkinliği geriside zhonyaya kalmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bridgit M.

Zhonya veya liss oynarken ultini kendine basacaksın, ne zaman basarsan bas ultisini çöp etmek istersen patlama anının öncesi, kombosunu çöp etmek istersen animasyon başlayınca.

liss oynarken ulti kendine basılmaz low zede atılır gidin öğrenin artık şu oyunu
  • eğer mid'de karşına zed seçerlerse yakma yerine bitkinlik al ve ulti attıkdan 1 saniye sonra bitkinliği adama at.
    zhonya'nı çıktıkdan sonra ise; adam dalar dalmaz bitlik at ve ultisi patlamadan önce zhonya bas.

zaten anne ile zed ezmek kolay oluyor. tek komboda öldürdüğün için, sıkıntı yaşamazsın pek.
  • Tmm

• sonra bu lowlar gelip yardım etmeye çalışıyor ya gül gül ölüyorum ahahaha
  • haha öleceksin

• 1 k postu var laflara bak hahaaha
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.