Şimdi Ara

Zed ile midde farm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar Zed ile midde ap herolara karşı farm yapmakta zorlanıyorum çok ilk levellerde.Karşıdaki sürekli agresif oynuyor.Nasıl farm yapabilirim ?

• Ulti bekle aka gibi pasif takil sonra em onu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Naber Patron

Merhaba arkadaşlar Zed ile midde ap herolara karşı farm yapmakta zorlanıyorum çok ilk levellerde.Karşıdaki sürekli agresif oynuyor.Nasıl farm yapabilirim ?

Q fulleyip Q ile last hit yapabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: batsace

quote:

Merhaba arkadaşlar Zed ile midde ap herolara karşı farm yapmakta zorlanıyorum çok ilk levellerde.Karşıdaki sürekli agresif oynuyor.Nasıl farm yapabilirim ?

Q fulleyip Q ile last hit yapabilirsin.

+1
  • cesur oyna yeter. ne kadar korkarsan o kadar harras yersin baktın dayanamıosun q fulle baktın rakip cokta harras atmıyor e fulle
  • Red pot başla sen agresif oyna.
  • Q,w Sonra Q aban.isteğine göre arada bi e'de açabilirsin (6ya kadar)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AD Darius
    13 yıl önce açıldı
    Taric ezreal muhabeti nedir ?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Harrassı azaltmak için doran's shield ilede başlarsan daha iyi olabilir senin için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Justhax -- 13 Eylül 2013; 13:27:27 >
  • Öncelikle harrası azaltmak için Doran's Shield ile başlayabilirsin. Daha sonra diyelim ki minyona uzaktasın ve yaklaşırsan harras yiyeceksin, bu durumda Q skillini kullanarak last hit yap. İkinci olarak ise adamı harraslamak için W skillinden yardım almalısın. W'yü kullandıktan sonra Q-E yaparsan o adamda sürekli harras yemekten bıkıp base dönmek zorunda kalacaktır. Yani sende bu şekilde onu farmdan geri bırakakmış olursun. Zed ile rakibi harraslamak çok kolaydır dene bak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadouspan -- 13 Eylül 2013; 13:51:43 >
  • Bende çok zorlanıyorum zed ile midde. Orianna almıştım karşıma zed gelmişti iki seferde de laneimi kazanmıştım. Karşınıza zed gelirse doran'ın kılıcı ile başlayabilirsiniz benden tavsiye.

Zed oynarken başlarda farmda sıkıntı çekiyorum, menzilli herolar hep rahatsız ediyor aası ile alışmam lazım.
  • eyer kayle varsa karşıda topla falan değiş çünkü zedin hard countrrı onun dışında rakip ortayı geçtiyse w atıp yanına geçip vurmaya başla jungle ı gelmediyse kaçıcaktır sende o sırada canınıı epey indirmiş olursun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer karşına Kayle gelirse baseye çek afk bırak Zed'in en büyük antisi.Hem ultisiyle hem diğer skilleriyle yaşatmaz oyunu dar ettirir sana ..
  • Q ile lasthit alırken adama da vurmaya çalış. Bir süre sonra adamın canı alabileceğin düzeye indiğinde gir al. Biraz böyle oyna, arada gank falan git. Sonra zaten snowball yapıyorsun
  • Milleti trollemeyi iyi bilirsiniz. Ama cevap vereyim. Q ile farm yapcaksın olmadı gölgeni at o farm yapsın. ama geri de ona . Önde pushlayıp gölge ile farm yaparsan tepene binerler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pend0s

Eğer karşına Kayle gelirse baseye çek afk bırak Zed'in en büyük antisi.Hem ultisiyle hem diğer skilleriyle yaşatmaz oyunu dar ettirir sana ..

şu mantıktan vazgeçin ben zedi feedlemeyen kayle görmedim hep ezbere konuşuyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zirve011

quote:

Eğer karşına Kayle gelirse baseye çek afk bırak Zed'in en büyük antisi.Hem ultisiyle hem diğer skilleriyle yaşatmaz oyunu dar ettirir sana ..

şu mantıktan vazgeçin ben zedi feedlemeyen kayle görmedim hep ezbere konuşuyorsunuz.

O Kayle oyunu bıraksın. :D

W+Q yap ve 2 shurikenin de ilk rakibe değmesine dikkat et o senden korksun. :)
  • quote:

quote:

Sen iyi misin ? Team Fightta ultini ADC ye atıp tam kesicem kolay oldu derken Kayle'in o adama ulti atıp senin bütün efektifini yitirmen ?

Veya lanede sakin sakin kasarsan bir anda arkanda belirip W+Q+E kombosuyla kaçmanın imkansız olduğunu ? Sana nasıl Kayleler denk geldi bilmiyorum ama normal bir Kayle oyuncusu bile Zedin hard counteridir sadece skillerini düzgün kullansa bile ..

• ulti fulle
  • quote:

Karşıma kim gelirse gelsin ben 3 level olduktan sonra oyundan soğutuyorum q-w-e açtıktan sonra (bunu çok hızlı yapmalısın) w ye bas gölgenin rangei gözüksün adam rangeine girdiği an adama doğru w-e yap ve devam et böyle zaten yapa yapa adam b çekiyor...
  • quote:

quote:

Zed ezbere oynuyor, Kayle de onu counterlayacak şekilde oynuyorsa o dedikleri olur ancak. Maalesef şöyle bir algı var: "Counter'ını seçtim lane'i kesin aldım hatta oyunu da alırız büyük ihtimalle". Ya Zed ultisini Kayle'in ultisi harcandıktan sonra atarsa? Ya uzaktan farm yapıp jungler'dan yardım alıp lane'i eşit düzeye çekip roam yapıp oyunu kendi lehine çevirirse? Ama yok karşıda counter varsa GG.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.