beyler zed le hep üst koridor oynarım karşıma khazix rengar fiora felan gelirse fazla zorlanmam ama bi jax malphite gibi hayvanımsı herolar gelince koridoru bana dar ediyolar hele de ormancımız mal ise kısaca bu hayvanımsı tankları koridorla zedle nasıl conunter layabilirim?? helede jax 6 lvl de n sonra adamın yanına yaklaşılmıyo
Bence mid oynamaya başlamalısın. Kırılgan herolar geldiği için mide daha iyi olur. Tek comboda alır çıkarsın adamı.
Mide gec ilk base atisinda totem alip kirmiziya rakibin free kill
quote:
Orijinalden alıntı: Zaitan
Bence mid oynamaya başlamalısın. Kırılgan herolar geldiği için mide daha iyi olur. Tek comboda alır çıkarsın adamı.
Öyle tank-offtank heroları counterlaman zor. Sadece counter yemeden oynayabilirsin. Ben mid ya da jungle (ama daha çok mid) oynamanı öneririm. Daha çok snowball yapabilirsin bu sayede.
bende aynı sıkıntıyı kha zix ile yaşıyorum. counter pick dedikleri bu olsa gerek
quote:
Orijinalden alıntı: lastikd0n
bende aynı sıkıntıyı kha zix ile yaşıyorum. counter pick dedikleri bu olsa gerek
"Mide geç midde squishyler OlUyOQ QANQA XDé!éééé "
diyenleri takma. solo topda daha viable sayılır .
quote:
Orijinalden alıntı: Best Twisted Fate
Alıntıları Göster
zed'in yeri bunca turnuva maçından da görülebileceği üzere mid lanedir. Daha rahat edersin, daha fazla farm imkanın var ve yapabileceğin roam ile daha fazla kill imkanın var.
ama tr'de isen, mid mid mid diye tutturan bebelerin arasında mid oynamak da biraz zor, o yüzden sen bilirsin
quote:
Orijinalden alıntı: jrbatu
zed'in yeri bunca turnuva maçından da görülebileceği üzere mid lanedir. Daha rahat edersin, daha fazla farm imkanın var ve yapabileceğin roam ile daha fazla kill imkanın var.
ama tr'de isen, mid mid mid diye tutturan bebelerin arasında mid oynamak da biraz zor, o yüzden sen bilirsin
Alıntıları Göster
base armoru yüksek olan herolara karşı bork yerine brutalizer rushlamaya bak.hatta malphite falan varsa bork çıkmayabilir direkt lw gidebilirsin malph her halükarda as ni 0 layacağı için bork pasifini düzgün kullanamazsın.ayrıca jaxa hayvani tank dedin ne diyelim.jax falan gelirse karşına adamın e sini baitlemeye çalış.e kullanırsa ultide daha fazla damage vurabilirsin.zaten çok tanky birisi varsa onun da fazla damage i olmaz.pasif bir şekilde farmına bak.mid roamla karşı jungle wardla invadele.
Bence zed solotopa uygun degil mid oyna solo icin offtanklari veya ap-tanklari dene
Zed mainimdir solo oynarım ilk item lw sonra bc alırım tek komboda alamadığım adam kalmaz
Mid oyna daha rahat edersin
quote:
Orijinalden alıntı: Tracham
beyler zed le hep üst koridor oynarım karşıma khazix rengar fiora felan gelirse fazla zorlanmam ama bi jax malphite gibi hayvanımsı herolar gelince koridoru bana dar ediyolar hele de ormancımız mal ise kısaca bu hayvanımsı tankları koridorla zedle nasıl conunter layabilirim?? helede jax 6 lvl de n sonra adamın yanına yaklaşılmıyo
Bence sen karşındakine ezilince junglera küfreden tiplerdensin
quote:
Orijinalden alıntı: Osmbeko
quote:
Bence sen karşındakine ezilince junglera küfreden tiplerdensin
neden zed ile solo oynamaya çalışıyorsun midde ulti+kombosuna dayanabilecek veya bundan kaçabilecek çok az hero varken soloda çoğu champ zede karşı zorlanmaz yani neyi zorluyosun anamadım.
Zed oynicaksan mid gitmelisin yok bn top giticem diyorsan farmina bakip surekli roam yapicaksin tanky herolarla trade girme zararli cikarsin
quote:
+1 bir q fulleyip malphite atıyom harras yemiyim diye aga adamın kalkanı gidiyor can gitmiyor
quote:
Orijinalden alıntı: fatihkub007
Gragas gelirse ?
quote:
Orijinalden alıntı: Julimezar
quote:
Gragas gelirse ?
Gragas jung oluyomuydu
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Julimezar
quote:
Gragas gelirse ?
Gragas jung oluyomuydu
Oynuyan var.
Arkadaşların da dediği gibi midde rahat edersin,offtank gelirse atıyorum ap tank cho,veya armor ad kasan jax,brut-lw çık direk,yine trade giremiyorsan adamla kill almayacaksın ot gibi farm yapıp diğer lanelere gank atıp terör estireceksin
quote:
Orijinalden alıntı: _fizz_
Mid laneden roaming daha rahat. Mid lanein gank yeme riski her zaman daha yüksektir, Zed ganklerden kaçma kapasitesine sahip. Jungledaki bi fighta en kolay yardım edebilceği yer Mid. Eğer Top'a geçerse ve Mid'e Cho gibi bi hero alınmazsa tank eksikliği doğar. Çoğu APC'yi rahat counterlıyor. Snowball herosu olduğu için kill alması önemli. Ayrıca bot lane'e gank atmayan Zed OP.
Ama olur mu Top'ta daha viable. Zaten turnuvadakiler falanda kimse bilmiyor.