Şimdi Ara

Zedi bekleyen tehlike (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
1
Favori
3.184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ulti atınca basacaksın zhonya yı sonra o düşünsün xd

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zed nerf yerse bir işe yaramaz.Exh. / flash vs ile rahat kaçılabiliyor zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FTHorde

quote:

Orijinalden alıntı: Balawitz

quote:

Orijinalden alıntı: momstifler

sadece damage olarak op. onun dışında bi olayı yok. aşırı squishy ve ultisi olmadan adam kesmesi zor

+1 gelise ulti cd gelir

arkadaşın dediği gibi asıl elise nerflenmeli.

Elise kesinlikle nerf gelmeli imba karakter oldugunu dusunuyorum

• Nerf saçma olur bence oyundaki en dengeli şampiyon.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sir balık

quote:

sadece damage olarak op. onun dışında bi olayı yok. aşırı squishy ve ultisi olmadan adam kesmesi zor

Assassin adamdan ne bekliyon la? İşi dmg vurmak zaten, tanklamasını beklemiyor kimse.
    Bence q cooldown 1-2 saniye arttırılmalı. Earlyde çok rahat farm yapıyor mid de. Bir de vampiric aldığı gibi hayaletlere dalıyor dakika başı. Bir bakmışsın adam 2ye katlamış farmını

ireliada assasin. hem tanklar hem öküz gibi vurur ? akalide assasin rylai ve zhonya çıkarsın hem zor ölür hem yüksek dmg vurur. zed napacak. full ad gitmedikten sonra bi işe yaramıyor. haliyle full ad gidincede 1 stuna pert. hayır anlamadığım bu heronun nesine nerf istiyorsunuz

warmog alsa yetiyor zaten adc alsa gorevi bitiyor sonra kacar yada damage e devam.Bir kha gibi kacis mekanigi olsaydi hele.O kadar squishy gelmiyor bana.

• quote:

Orijinalden alıntı: Advancensar

Nidaleeye de aynısı oldu, ne güzel oynayan yoktu durduk yere Visual upgrade geldi, turnuvalarda seçtiler derken bir bakmışız nerf

cidden ad nidalee bitmis ya iki uc kez denedim hep ezildim topta.AP nida oynarim oynarsam.S2 de cok oynardim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi illfeel -- 25 Mart 2013; 10:39:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReJee

quote:

Orijinalden alıntı: fontainebleau

Bence gerekmiyor.

Yalnız stream ve turnuvalarda seçilip bi adam 10-0 tarzı bi skor yaparsa nerf kaçınılmazdır riotun prensibi.

So nerf gelicektir muhtemelen. Belki ulti damagesi az bişey azaltılabilir.

Zedi iyi oynayanlari kiskaniyorum . Oldurene kadar nerflesinler

• quote:

Orijinalden alıntı: Muten Roshi

En son patchte E skillini nerfleyip, Q'yu buffladılar.Eğer Riot Zed'i güçlü bulsaydı, Q'yu bufflamazdı.Açıkçası nerf geleceğini düşünmüyorum.

E yi bufflayip qyu nerflediler diye biliyorum ben.

• Bence nerf yemez

• quote:

Orijinalden alıntı: Hadi canım

quote:

En son patchte E skillini nerfleyip, Q'yu buffladılar.Eğer Riot Zed'i güçlü bulsaydı, Q'yu bufflamazdı.Açıkçası nerf geleceğini düşünmüyorum.

Hayır yanlış biliyorsun e yi 10 damage azalttılar q 10damage arttırıldı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eddie The Head

quote:

Orijinalden alıntı: Hadi canım

quote:

Hayır yanlış biliyorsun e yi 10 damage azalttılar q 10damage arttırıldı

hayır sen de yanlış hatırlıyorsun e 20 azaldı yavaşlatma yüzdesi değişmedi, q 20 arttırıldı. Hatta:
    e 200=>180
    q 215=>235

büyük nerf yedi diyenleri de duydum ama bence bi halt değiştiği yok tıpkı benim işime geldiği gibi

• daha yeni aldım bir daha nerf yerse mardinli serseriyi riotun üstüne salarım
  • zed i kullanabildiğin zaman kral olursun kullanamazsan çok kötü bi hero. çok zor bi hero gerçekten bu yüzden nerf gelmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cherkez26

zed i kullanabildiğin zaman kral olursun kullanamazsan çok kötü bi hero. çok zor bi hero gerçekten bu yüzden nerf gelmez

popüler olmasına rağmen adam akıllı hakkını vererek kullanan 1 kişi bile görmedim ne benim takımımda ne karşı takımda. Adamlar w skillini sadece ve sadece kule altındaki adama q atmak için kullanıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: KoşYoksaDüşersin

quote:

zed i kullanabildiğin zaman kral olursun kullanamazsan çok kötü bi hero. çok zor bi hero gerçekten bu yüzden nerf gelmez

popüler olmasına rağmen adam akıllı hakkını vererek kullanan 1 kişi bile görmedim ne benim takımımda ne karşı takımda. Adamlar w skillini sadece ve sadece kule altındaki adama q atmak için kullanıyor.

valla kardeş az önce twisted treeline da 3vs2 yaptık karşı tarafta aşırı feedlenmiş gp ve ryze vardı benim yanımda taric vardı. çok zor bi victory aldık fakat iflahım ... di. yani karşı tarafı kastırmamak için elbet yapmak lazım.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: KoşYoksaDüşersin

quote:

valla kardeş az önce twisted treeline da 3vs2 yaptık karşı tarafta aşırı feedlenmiş gp ve ryze vardı benim yanımda taric vardı. çok zor bi victory aldık fakat iflahım ... di. yani karşı tarafı kastırmamak için elbet yapmak lazım.

o skillin bekleme süresi 20 küsür sn bi gang yersen kaçmana imkan kalmaz anca onlar gibi koşarak kaçarsın. Adamlar ulti atıp basic attack yapıyolar ultiye çöp diyenleri bile gördüm. Adamlar sadece skillin vurduğu damageye bakıyorlar. E skillin rakibi yavaşlattığını o oynayanlardan kaçı biliyor allah bilir. Gerçi bunlarda nerf yemesine engel oluyordur muhtemelen. Popülerliği eskisi gibi az oluncaya kadar main heroma ara verdim.

• Ohoo Zed de nerf yerse oyunu bırakalım abi ne yapalım.
    E sine gelen nerf ü bile gereksiz buluyorum bişey değiştimi hayır yine çok rahat farm yapabiliyorsun fakat çok dengeli bir champ. Zed den önce Jarvan var bence ad kasmasan bile güzel damage atabiliyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozieekus

Ohoo Zed de nerf yerse oyunu bırakalım abi ne yapalım.
    E sine gelen nerf ü bile gereksiz buluyorum bişey değiştimi hayır yine çok rahat farm yapabiliyorsun fakat çok dengeli bir champ. Zed den önce Jarvan var bence ad kasmasan bile güzel damage atabiliyorsun

Shockblade aldın tabi nerf yerse bırakırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: illfeel

quote:

Orijinalden alıntı: ozieekus

Ohoo Zed de nerf yerse oyunu bırakalım abi ne yapalım.

Shockblade aldın tabi nerf yerse bırakırsın.

Darısı olmayanların başına

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.