|
Zeiss uzun bir aradan sonra ZX1 kamerasını satışa sunuyor
-
-
çöp
bir çok çinli telefonun kamerası ile aynı nerdeyse tamam keskinlik şu bu daha iyidir amaaa 6k çüş asla o paralara değmez
-
Sahip olduğu tam kare sensörle düşük ışıkta o çinli markalardan kat be kat daha iyi fotoğraf çeker.
-
zeis bence dünyanın en iyi lenslerini yapıyor. lensleri keskin ve renk kalitesi yüksek fotograflar çekmeyi sağlıyor. özellikle sony kanadında. bir çok kaliteli kameranın lensini zeis üretiyor. ama sana katıldıgım tek konu 6k çok para.
-
Efenim fiyat kallavi ve dehşetli, hatta 8 ile çarpınca acımasız.
görselde sinematografide kullanılan distagon 35 mm f2 lensin kullanıldığını gördüm. bildiğim kadarı ile zeissin orta sınıf bir lensi. 1000 usd tek başına lens vardır diye tahmin ediyorum.
Bu cihazlar kayihani alsında şlak şlak foto çeksin amacı ile üretilmiyor işi fotoğraf olan, ciddi kameralar ile çekim yapan insanlara taşınması kolay, kaliteli lens, tam kare kaliteli sensör bileşimi sunmak maksatı ile yapılıyor.
Hedef kitlesi fotoğrafçılar olan niş bir makina. başka makineler kadar sayıda üretilmeyecek, tek başına argesi bile faturayı şişirir.
Cep telefonu ile kıyaslamak uygun olmaz. Hatta dslr makinelerle bile kıyaslamak abes olabilir. 6000 dolara 10 tane telefon alsak birleştirsek yeri gelir bu kameranın kolayca yaptığı işi yapamaz.
yeri gelir bu makina 300 usdlik telefonun yaptığı işi yapamaz. çok farklı amaçlarla üretilmiş ürünler.
sonynin de benzer rx serisi vardır, onun da fiyatları böyle kabarıktır.
Bu noktada züğürtün çenesi yoruldu, benim ulaşabileceğim bir ürün değil işi için ihtiyaç duyan dertlensin.
-
hem tipsiz hem de aşırı pahalı bi alet olmuş. amaçları satmak değil anladığım kadarıyla. parası olan alsın. exc olsun diye düşünmüşler demek ki. yoksa bu aletin edeceği fiyat 2000$. bize göre yine çok elbet ama piyasa böyle.
-
Tasarımı sade ve hoş olmuş. Meraklısı ilgilenecektir.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
İşin ehli profesyöneller için bile saçma bir fiyat etiketi olmuş...
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Efenim fiyat kallavi ve dehşetli, hatta 8 ile çarpınca acımasız. görselde sinematografide kullanılan distagon 35 mm f2 lensin kullanıldığını gördüm. bildiğim kadarı ile zeissin orta sınıf bir lensi. 1000 usd tek başına lens vardır diye tahmin ediyorum. Bu cihazlar kayihani alsında şlak şlak foto çeksin amacı ile üretilmiyor işi fotoğraf olan, ciddi kameralar ile çekim yapan insanlara taşınması kolay, kaliteli lens, tam kare kaliteli sensör bileşimi sunmak maksatı ile yapılıyor. Hedef kitlesi fotoğrafçılar olan niş bir makina. başka makineler kadar sayıda üretilmeyecek, tek başına argesi bile faturayı şişirir. Cep telefonu ile kıyaslamak uygun olmaz. Hatta dslr makinelerle bile kıyaslamak abes olabilir. 6000 dolara 10 tane telefon alsak birleştirsek yeri gelir bu kameranın kolayca yaptığı işi yapamaz. yeri gelir bu makina 300 usdlik telefonun yaptığı işi yapamaz. çok farklı amaçlarla üretilmiş ürünler. sonynin de benzer rx serisi vardır, onun da fiyatları böyle kabarıktır. Bu noktada züğürtün çenesi yoruldu, benim ulaşabileceğim bir ürün değil işi için ihtiyaç duyan dertlensin. |
Sahip olduğu tam kare sensörle düşük ışıkta o çinli markalardan kat be kat daha iyi fotoğraf çeker.
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X