Şimdi Ara

Zeitnot stansfielddan iyi diyenleri anlayamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Stansfield denen adam dota ülkemızı avrupada temsıl etmıs tek oyuncu ve lole baslayalı nerdeyse 1 yıl olmasına ragmen hem ust duzey ormancı hemde ust duzey adcc oynamaya basladı, hwa gecen sezon kmf de stansfıeldı jungle olarak kadrosuna aldı fakat stansfıeld daha sonra takımdan ayrıldı ve derslerıne konsantre olmak ıstedıgını acıkladı, daha sonra bu sezon gerı donup number 1 takımında butun oyuncuları domıne ettı özellikle hwa ya karsı olan macta zeitnot lelouch ikilisi aşağı koridorda çok zorlandı stansfield 2-3 kere zeitnotu 1v1 kesti , bana göre hwa adc olarak tekrar stansfıeld gelıcek önümüzdeki şampiyonluk liginde sizce ?

• Dotada iyi bir oyuncu lolde genelde başarılı olur. Her ne kadar 1 saniyelik stunlara alışmış olmasa da . Ben bu kadar ligi takip etmiyorum. TRyi takip etmiyorum daha doğrusu. En iyisi varken neden TRde takılı kalayım. Futbol içinde geçerli sevdiğim ligleri izlerim. İyi forumlar diyesim geldi. Çok romantik bir yorum oldu bu ya.
  • katılıyorum arkadaşa, stansfield çok çok çok iyi bir moba oyuncusu bu kadar kısa zamanda bu kadar başarılı olması gerçekten takdire şayan. riotun yaptıklarına ise sadece gülüyorum o kayıttan sonra holyphoenix 1 maç ceza alıyor, stansfield küfürden 1 sezon ceza yiyor. açık bir şekilde number1'ın iyi olma ihtimali birilerine batıyor yada belkide stansfield alması gereken cezayı aldı, ya holyphoenix?
  • stansfield'ın akrabası falan mısın kardeş yav
  • quote:

Orijinalden alıntı: Johnny Quid

katılıyorum arkadaşa, stansfield çok çok çok iyi bir moba oyuncusu bu kadar kısa zamanda bu kadar başarılı olması gerçekten takdire şayan. riotun yaptıklarına ise sadece gülüyorum o kayıttan sonra holyphoenix 1 maç ceza alıyor, stansfield küfürden 1 sezon ceza yiyor. açık bir şekilde number1'ın iyi olma ihtimali birilerine batıyor yada belkide stansfield alması gereken cezayı aldı, ya holyphoenix?

DP'yi kayırıyorlar maç sunarken dpden biri ölünce glandal, milli mac sunan spikerler gibi "ve top ağlarda :(" seklinde sunuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen sene hwa için kötüydü de baya geliştirmiş. Zeitnottan iyi olabilir olmayabilir tartışılır. Bence değil ama.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lan bunlar kim biri de onu açıklasın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.