slm arkadaşlar,kuzenim düğünde giriş şarkısını Zekai Tunca'nın "Seninle Tattım" isimli parçası olarak seçmiş,ama bu şarkının enstrumental olan versiyonu lazım.Kuzenim TRT'de bi programda enstrumental versiyonunu var dedi gerçi programın ismini tam hatırlamıyorum ama elinde bu şarkı olan varsa yardımcı olabilirmi??
Güzel kardeşim Kuzenin muhteşem bir tercih yapmış. İnanır mısın ben kendi düğünüm için bu şarkıyı düşünüyordum Gülü susuz, Seni Aşksız Bırakmam
Normalde upload etmeye üşenirdim ama Bu şarkıyı senin için birazdan upload edeceğim. MUTLULUKLAR ve darısı başıma
Kardeşim PM kutuna bir bak.
Zekai Tunca nın tek seviğim şarkısı. Vallahi tam çakır keyf zamanında konuyu açmışsın duygulandım yine
Seninle tattım ben her mutluluğu Bırakıp gidersen bil ki yasamam Ömrümden canımdan ne istersen al Gülü susuz seni aşksız bırakmam
Üşüdüm diyorsan güneş olurum Yanarım sevginle ateş olurum Dolarım havaya nefes olurum Gülü susuz seni aşksız bırakmam
Gönlündeki derdi siler atarım Ümit pınarıyla coşar akarım Kış göstermem sana ben hep baharım Gülü susuz seni aşksız bırakmam
darısı sana olur inşallah,benimde hoşuma giden bi şarkı bu. bu arada pm attım bende sana
arkadaşlar şarkının enstrumental versiyonunu hala bulamadım sanırım işim zor baya