Gereksiz konulara taşınabilir fakat ben bu konuyu yine de açmak istiyorum... Hackerlar yüzünden sinirlerimiz geriliyor, canımız sıkılıyor... Ben istiyorum ki foruma biraz neşe gelsin...Sitres atmak ve eğlenmek için bu konuyu başlatma gereği duydum
Siz değerli arkadaşlarımızın pokémon dünyası ile ilgili merak ettiğiniz, "bu acaba caiz mi?" "pikachu yakalamak orucu bozarmı?" gibi sorularınıza Sayın Zekeriya Beyaz hocam ve ben cevap arıycaz...
Geyiği biraz daha abartmak adına her gün güncel olarak köşemizde süpriz konuklarımız olacak...
Not: ""layabilirsiniz...İstediğiniz söyleyebilirsiniz...Asla sorun olmaz Ben belki forumdaki kötü gidişe ve gerginliklere karşı bir katkıda bulunabilir diye bu konuyu açtım...
Maksadımız, maksatsızca eğlenmek
Günün süpriz konuğu için isteklerinizi pm ile ulaştırabilirsiniz
Herkese iyi eğlenceler
Bence onur konuğu arada mustafa topal oğlunu alabilirsin :D
Açıklamaların ardından günün süpriz ismini açıklıyorum...
14.08.2007 Tarihli köşemizde süpriz konuğumuz Haydar Dümen
Prof. Dr. Haydar Dümen
Vee tabi ki
Zekeriya Beyaz
Prof. Dr. Haydar Dümen bugün sizler için pokémonlarda cinsellik başlığı altında ki soruları cevaplayacak
Not: Cinsellik argo ifadeler kullanılmadığı surette zarar verici bir konu değildir... Küçük yaştaki kardeşlerimizi de düşünelim ve seviyeli sorular soralım
quote:
Orijinalden alıntı: ae_TR
Açıklamaların ardından günün süpriz ismini açıklıyorum...
14.08.2007 Tarihli köşemizde süpriz konuğumuz Haydar Dümen
Prof. Dr. Haydar Dümen
Vee tabi ki
Zekeriya Beyaz
Prof. Dr. Haydar Dümen bugün sizler için pokémonlarda cinsellik başlığı altında ki soruları cevaplayacak
Not: Cinsellik argo ifadeler kullanılmadığı surette zarar verici bir konu değildir... Küçük yaştaki kardeşlerimizi de düşünelim ve seviyeli sorular soralım
Benim sorum Sayın Haydar Dümen'e olucak
Hocam ben elimdeki m.persian ile m.arcanine i çiftleştirmek istiyorum.ortaya nasıl bir sonuç çıkacağı hakkında bilgi verebilirmisiniz
quote:
Orijinalden alıntı: .Tolga.
Hocam ben elimdeki m.persian ile m.arcanine i çiftleştirmek istiyorum.ortaya nasıl bir sonuç çıkacağı hakkında bilgi verebilirmisiniz
Alıntıları Göster
Ben Sölim percanine
Güsel ama gereksizlere gider. Biz sohbet edelim die neler yaptık öle konular açtık ki hepsi gereksizlere gitti. Hatta Team'mımz bile gereksizlerde
quote:
Orijinalden alıntı: From DH
Ben Sölim percanine
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: From DH
Ben Sölim percanine
quote:
Orijinalden alıntı: Meshout Ryan
quote:
Orjinalden alıntı: From DH
Ben Sölim percanine
Alıntıları Göster
sihiny ve ghostly pokeyi çifleştirir sen ne olur poke kapıştırmak günah mı?
quote:
Orijinalden alıntı: kadker
Alıntıları Göster
zekeriya hoca pikachu nun cinsiyeti ne?!
quote:
Alıntıları Göster
ne olacanı evde deneye bılırsın renklı t shortlerınden bırını çamasır suyuna batır anlarsın
quote:
Orijinalden alıntı: HarkleHarpel
ne olacanı evde deneye bılırsın renklı t shortlerınden bırını çamasır suyuna batır anlarsın
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: tolgacantan
Sevgili arkadaşım asistanım From DH sana vecabı vermiş saolsun
quote:
Orjinalden alıntı: _PerenaL
Güsel ama gereksizlere gider. Biz sohbet edelim die neler yaptık öle konular açtık ki hepsi gereksizlere gitti. Hatta Team'mımz bile gereksizlerde
Bu gerçeği bilerek açtım en azından bi kaç gün eğlenebiliriz
quote:
Orjinalden alıntı: kadker
Hocamızdan Bu soruya bir yanıt alıcaz...Ewt hocam söz sizde Haydar Dümen: Sevgili yavrum...Öncelikle bu güzel sorun için seni tebrik ederim Bildiğiniz üzere ghostly pokéler hayalet olarak da tabir edilebilir. Bu bağlamda Ghostly poké ile ilişkiye girmek günah sayılabilir...
quote:
Orjinalden alıntı: Doggukan
Sevgili evladım...Öncelikle şunu açıklığa kavuşturmak gerekir ki insanların ve hatta pokémonların cinsel kimliği ile alay etmek son derece yanlıştır. Ama bilinmesi gerekir ki bu pikachunun (O) böyle olduğu gerçeğini yok etmez
----------------------------------------------------------------- Magazin Haberleri:
Pikachu Yine Yakalandı !..
Geçtiğimiz gece bir gym çıkışı poke topumuza yakalanan pikachunun confuse olduğu gözlerden kaçmadı... Animedeki büyük başarının ardından kendini gece gym'lerine vuran pikachu yine confuse'lu yakalandı... Önümüzdeki günlerde pikachu ve menajeri Ash Pipis'in bu konuda bir basın toplantısı yapması bekleniyor
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: tolgacantan
Sevgili arkadaşım asistanım From DH sana vecabı vermiş saolsun
quote:
Orjinalden alıntı: _PerenaL
Bu gerçeği bilerek açtım en azından bi kaç gün eğlenebiliriz
quote:
Hocamızdan Bu soruya bir yanıt alıcaz...Ewt hocam söz sizde Haydar Dümen: Sevgili yavrum...Öncelikle bu güzel sorun için seni tebrik ederim Bildiğiniz üzere ghostly pokéler hayalet olarak da tabir edilebilir. Bu bağlamda Ghostly poké ile ilişkiye girmek günah sayılabilir...
quote:
Orjinalden alıntı: Doggukan
Sevgili evladım...Öncelikle şunu açıklığa kavuşturmak gerekir ki insanların ve hatta pokémonların cinsel kimliği ile alay etmek son derece yanlıştır. Ama bilinmesi gerekir ki bu pikachunun (O) böyle olduğu gerçeğini yok etmez
----------------------------------------------------------------- Magazin Haberleri:
Pikachu Yine Yakalandı !..
Geçtiğimiz gece bir gym çıkışı poke topumuza yakalanan pikachunun confuse olduğu gözlerden kaçmadı... Animedeki büyük başarının ardından kendini gece gym'lerine vuran pikachu yine confuse'lu yakalandı... Önümüzdeki günlerde pikachu ve menajeri Ash Pipis'in bu konuda bir basın toplantısı yapması bekleniyor
Alıntıları Göster
unownlar nasıl çıftleşir cinsiyetlerii nedir
quote:
Alıntıları Göster
quote:
Bildiğiniz gibi unownlar ne olduğu belli olmayan abzürt maluklardır. Bunların dişisi - erkeği olmadığı gibi sexapelik bi bakış açıları da yoktur...Her fırsatta çiftleşen azgın bir ırktır, nasıl olduğu da önemsizdir
quote:
quote:
Bildiğiniz gibi unownlar ne olduğu belli olmayan abzürt maluklardır. Bunların dişisi - erkeği olmadığı gibi sexapelik bi bakış açıları da yoktur...Her fırsatta çiftleşen azgın bir ırktır, nasıl olduğu da önemsizdir
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: ae_TR
quote:
süper cvp hocam bravooo
quote:
quote:
Alıntıları Göster
Süper konu olmuş tebrikler,bide gereksizlere gitmese tam süper olcak
quote:
Orijinalden alıntı: OzaN
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: OzaN
Teşekkürler
Açıkçası beklediğimden daha iyi ilgi gördü en azından ban diyen cıkmadı
kadker sana da cok teşekkürler konuya ilgi duyman geyik sever biri olarak beni cok mutlu etti
Gereksizlere gitcek ama olsun gidene kadar tadını cıkaralım
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: OzaN
Teşekkürler
Açıkçası beklediğimden daha iyi ilgi gördü en azından ban diyen cıkmadı
kadker sana da cok teşekkürler konuya ilgi duyman geyik sever biri olarak beni cok mutlu etti
Gereksizlere gitcek ama olsun gidene kadar tadını cıkaralım
Alıntıları Göster
Benim sorum Haydar Dümene Şimdi hocam pikachunun son durumları meçhul ancak elime gelen haberlere göre tualette iki pichuyla yakalanmış bu konu hakkındaki düşüncelerinizi alabilirmiyim,Saygılarımla..
Hocam acaba Gengar'la Pikachu çiftleşirse ne olur? Çiftleşmeleri günahmıdır?
quote:
Orijinalden alıntı: Sirkadyen
Hocam acaba Gengar'la Pikachu çiftleşirse ne olur? Çiftleşmeleri günahmıdır?
dark ghostlyle shıny haunter çiftleşirse ne olur. çiftleşmeleri günahmıdır(yaş sınırı)+ bunu ünlüler arasındaki büyük yaşlarla çıkma modasına benzetebili miyiz??__??
quote:
Orjinalden alıntı: ae_TR
Sevgili arkadaşlar...
Gereksiz konulara taşınabilir fakat ben bu konuyu yine de açmak istiyorum... Hackerlar yüzünden sinirlerimiz geriliyor, canımız sıkılıyor... Ben istiyorum ki foruma biraz neşe gelsin...Sitres atmak ve eğlenmek için bu konuyu başlatma gereği duydum
Siz değerli arkadaşlarımızın pokémon dünyası ile ilgili merak ettiğiniz, "bu acaba caiz mi?" "pikachu yakalamak orucu bozarmı?" gibi sorularınıza Sayın Zekeriya Beyaz hocam ve ben cevap arıycaz...
Geyiği biraz daha abartmak adına her gün güncel olarak köşemizde süpriz konuklarımız olacak...
Not: ""layabilirsiniz...İstediğiniz söyleyebilirsiniz...Asla sorun olmaz Ben belki forumdaki kötü gidişe ve gerginliklere karşı bir katkıda bulunabilir diye bu konuyu açtım...
Maksadımız, maksatsızca eğlenmek
Günün süpriz konuğu için isteklerinizi pm ile ulaştırabilirsiniz
Herkese iyi eğlenceler
Forumun kötü gidişini böyle boş konular açarak mı durdurmayı düşünüyorsun