Birkaç gün önce aldım zeni, radyosuz olanı. Firmware'le radyonun çıkarılabileceğini okumuştum, henüz hiç çıkarabilmiş birine rastlamamış olsam da yine de denemek istedim ve bir firmware yükledim. Yükleyemedim daha doğrusu, alet recovery modeda kaldı.
Clean up seçeneğini denedim, reload firmware dedim sonra ama olmadı. Creative in player recovery tool unu denedim, yine de "uprade failed" şeklinde bir hata alıyorum. Başka firmwareler indirdim, başka sitelerden de indirdim. Ama hiçbiri bir işe yaramıyor. Format All seçeneğini bile denedim ama bir türlü firmware yüklenmiyor doğru bi şekilde.
Sorunun ne olduğunu anlamış değilim, niye kabul etmiyor? Ne yapabilirim, yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.
Boyle her sorun icin ayri bir konu acilirsa n'olur sen tahmin et. Forumda Creative Zen icin bir konu bulunuyor. Oraya yazsan daha iyi olur.
ya onlar yalan bence. firmwareden radyo olsa adamlar o kadar salakmı radyosuz üretip daha ucuza satsın.bence ne yaparsan yap ona radyo özelliği gelmez. :((