Şimdi Ara

Zen 4GB ve Fondaki TISS sesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklaşık iki aydır zen kullanıcısıyım. Creative konusturmuş kalitesini diyordum arkada mp3 çalmazken bir tıss sesi duyuyordum fazla kafam takmıyordum. Bu gun creative ep-630 oldum. Takıp müziği açınca şu cümleler ağzımdan ister istemez çıktı: "ALLAH'IM sana geliyorummmmm..."

önceden müzik dinlemiyormuşum o basslar su gibi akıyor cızırtısız off off. ( standart zen ile gelen DEVASA kulaklıklar kulağıma olmuyordu bu iyi oldu aslında protesto için almaycaktım ama neyse burda çok methini duydum aldım gitti) Anladım ki kulaklık en az mp3 player kadar önemliymiş. Forumda bu ürünün orta seviye kullanıcılar için olduğu yazılı daha iyisi kim bilir nasıldır.

Neyse sorunuma gelince şimdi mp3 den çıkan her sesi duyuyorum onceden cok önemsemediğim TISS (mp3 çalmazken bile var) sesi kulağıma çok batar hale geldi hatta creative almasamıydım diyecek kıvama geldim. ( bir incelemede de bu tıss sesi nden bahsedilmiş tek değilim diye sevindim ) Bunun bir hal çaresini bilen var mı acaba her geçen sure daha çok kulağıma batıyor tıpkı önceden lcd ekranımda çıkan ölü noktaya takılı kaldığım gibi. Neyse şimdi den teşekkur ederim.
    Edit: özür dilerim alt başlığa yazacaktım :( ben silemediğim için burda kaldı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ameerhun -- 16 Mart 2008; 22:24:13 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Monster dıt sesi ve kapanma
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.