Beyler creative zen aldım allah koruusn bozulsa bir problem olsa nereye gidicem götürücem hepsi buradayamı göndericem nasıl göndericem
creative in servisi yoksa nerde yapılıyor bu cihazlar yurtdışınamı gönderiliyor aracı firma tarafından???*
Arkadaşım ? Creative gibi bir firmanın Türkiye servisini olmadığını mı düşünüyorsun gerçekten? Türkiyede garanti veren her firmanın TÜrkiye'de servisi olmalı, olmazsa olmaz. Creative'in Türkiyede ki servisini ben sana söyliyeyim. Ürünü de buraya yollayacaksın hepsiburadaya değil. Multimedya Bilgisayar www.multimedya.com
anlıyorum yani trde göndereceğim tek yer burasımı elden gidip vereceğim biryer yok sanırım dimi???*
atıyorum cep telleri götürüüp verdiğimiz gibi kvk örneğin???
yok malesef kargoyla yolluyorsun fillo ile anlaşmaları vardı ama en son yolladığımda aras ile yollayın denildi. kargo ücretini ödüyorlar veya gidip kendin verebilirsin. hızlılar benim eski creative i 1 haftada yolluyorlardı gnelde. hafta başında verip cuma günü elime geçtiğini hatırlarım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme