Şimdi Ara

Zen Micro Şarkı Atma Sorunu..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
1.663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar bugun 2. el bi Zen micro aldım..Yalnız yanında yazılım cdsi almadım...Şarkı atmak icin ürünün sitesinden Creative Sync Manager programını indirdim ama o programlamı atılıyor tam anlayamadım beceremedım daha dogrusu..bilen biri varsa yardımcı olursa cok makbule gecer şimdiden ilginize tşkler..:)

• yeni konu açmaktansa burda sorayım dedim
    kardeş bende bugün aynen zen micro aldım 4.794 gb yazıyor (5gb oluyor galiba) neyse
    versiyon:1.01.03 yazıyor şimdi bende yeni konu açıp aynı soruyu soracaktım bu alette bir sürü mp3 var onları nasıl bilgisayara yedeklerim yeni şarkıları nasıl yüklerim hangi programı yükleyeyim versiyon yükseltmesi yapayım mı??? yap derseniz nasıl yapayım...
    bi el atın lütfen???please. one minutes.... :-)))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canpol -- 18 Mart 2009; 19:52:20 >
  • BEN ÇÖZDÜM önce your uninstall ile windows 11 ve runtime 11 dosyalarını tümüyle kaldırdım sonra
    arkadaşın dediği gibi sitesinden dosyasını indirip kurdum problem kalmadı.Umarım işinize yarar...

quote:

Orjinalden alıntı: ozqurr

2 gündür bütün forumları gezdim ve hala çözemediğinizi varsayarak size yardım etme gereğinde gördüm kendimi.
    uğraşmayın boşuna bende de creative zen vardı şarj oluyodu ama dosya müzik atamıyodum. bağlanmıyodu bi türlü.aygıt yöneticisinde de mtp device üstünde ünlem işareti vardı.
    media player 11 yüklü ise bu mtp devices hatasını veriyo. aşağıda yazdıklarımı yaptım ben ve format atmadan kurtuldum.
    ayarlar denetim masası program ekle kaldırdan media player 11 i kaldırdım. orda runtime ve media playeer diye iki dosyası var ikisini de kaldırdım. sonra windows xp cd siyle windows bileşenlerini ekle kaldır yaptım ve ordan media player i tamamen kaldırdım sistemden. daha sonra aynı yöntemle tekrar yükledim media player i. sonra creative driveri yükledim tekrardan. sorun ortadan kalktı. mtp device yüklensin mi diye de sormuyo artık. tam format atıcaktım ki direkten döndük :) herkese kolay gelsin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.