Merhaba arkadaşlar.Zen Neeon 2 - 1 gb mp3 player kullanıcısıyım.
Audio settings-Restrict volume : Şifresini bulamıyorum.Bunu çözmenin bi yolu varmıdır.Teşekkürler.
Bu sorunu bende yaşıyorum.Cihazı resetlediğim zaman bütün ayarları değiştiriyor sadece " Restrict volume :on " ayarını "Restrict volume :off " yapmıyor..Lütfen bu konuda yardım edebilecek birileri varsa paylaşsın.. netten araştırdığımda bu problemle ilgili detaylı bir bilgi yok.. ( Zen Neeon 2 - 2 gb mp3 )...
yok mu bilen..
öncelikle merhaba...
System->Audio Options->Restrict Volume'a tıklıyoruz. Eğer daha önceden şifre atamadıysanız şifre 0000 'dır. Eğer atadıysanız o şifreyi girin. Eğer şifreyi unuttuysanız cihazı formatlamanız gerekmektedir.
Nasıl Formatlanır?: Bu cihazda formatlama dediğimiz iş yandaki Reset deliğine iğneyle basarak gerçekleşmez. O sadece cihazın donması durumunda tekrar başlatılması için gerekli olan bir şeydir. Burada yapacağımız formatlamada cihazdaki bütün veriler silinecek ve ayarlarınız tamamen sıfırlanacaktır.
1) Yandaki REC (kayıt) tuşuna ve Play/Pause/Power tuşuna aynı anda uzun süre (cihazın ekranı açıldıktan sonra bile) basılı tutun. 2) Karşınıza siyah bir ekran gelecektir. Burada cihazın yazılım sürümü ve iki tane seçenek yer alır: Clean Up ve Reboot 3) Cihazı sıfırlamak için Clean Up'ı seçin. Bu işlemle tüm ayarlarınız ve içerikleriniz silinecektir. 4) Clean Up işlemi bittikten sonra Reboot'u seçin. Cihazınız yeniden başlayacaktır. Artık cihaz fabrika çıkış haline dönmüştür.
Formatlama işleminden sonra System->Audio Settings->Restrict Volume 'a tıklayın. Şifre sorarsa 0000 girin. İşlem bu kadardır.
Umarım yardımcı olabilmişimdir. (Alıntı değildir...)
themky kardeş allah senden binlerce kez razı olsun....bazen çok basit şeyler bile çok zor olabiliyor...mesala ben 2 aydır bu sorunu çözmeye çalışıyorum..netten araştırıyorum yok bir türlü sonuç verecek bir kaynak bulamadım..kendim bir çok sefer tuşları denememe rağmen başarılı olamadım..böyle bir şeyin olması gerektiğini düşünüyorsun ama bilmeyincee işin içinden çıkamıyrsun.. inanırmısın aleti dağıtıp bataryalarına akım vererekc resetlemeyi bile düşündüm..ama bunun bir riski vardı aleti bozabilirdimde...bunu yapamaya tam karar vermişken son bir umutla cevap gelmiş mi diye baktım...sonra senin yazını gördüm..dediklerini uyguladım ve oldu...% 100 başarılı bir paylaşım..çok tşk..
bu arada bu yazını başka sayfalarda paylaştım.. hakkını helal et
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme