Şimdi Ara

zen neon elimde:)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sonunda aldımmmm ee şimdi ben ilk şarjını kaç saat tutiyim.ilk gelince hiç açılmadı 0 şarjla geldi yani kaç saat tutiyim???

• şarj da 15 saat tut diyen de var gerek yok diyende...ama sen bence 15 saat filan koy ilk şarjı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hiçbiri -- 12 Haziran 2007; 17:18:34 >
  • şarj dolana kadar tut sonra iyi dinlemeler
  • 512 mb mi aldığınız ürün acaba?
    izlenimlerinizi burayada aktarabilirmisiniz?
  • ewet 512lik aldım.wala hada yeni geldiği için pek bişi anlayamadım.şarjı 0 geldi.açılmadı yani.hemen şarja taktım hala şarjda oyüsten pek kurcalıyamadım.ama küçük şık bişiymiş beklediğimden küçük we çok şeker bişi.bide menüsü ingilizce türkçeye çewiremedim.yazılımla falan oluyomu acaba??stikerini pek beğenmedim we bulunmuyomuş galiba
    ya bide ses sewiyesini nasıl en yüksek yapabiliriz bilen warmı
  • hayırlı olsun kardeş ben 10 saat şarj etmiştim
  • saolasın wala ben tutim yine bi 8 10 saat garanti olsunradyoda yüklesem çok sper olcak ama biraz çekiniyorum elektrik falan kesilirse ne olur??
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bunun şarjı 3 saatte doldu ne iş???
  • hayırlı olsunn
  • hayırlı olsun kardeşim bende bugün aldım tesadufe bak gold pc den 65 ytl ye geldi 3 ytlde kargo tuttu.bence f/p oranı olarak cok iyi bu fiyata dahili şarjlı,kalite bi ürün bulmak kolay değil.tek eksisi hafızası dinlediğim parçaları atcam diye 2 saat kastım.seçmekten bitrate düşürmekten imanım gevredi.Radyo yüklemek için bence bir kaç gün kullandıktan sonra yükleyin.En azından bir sorun varsa firmvare kaynaklımı görmüş oluruz.Verdikleri sticker cok da şık değil.ürün gayet ufak ve şirin bir gorunumu var ama Kalınlık olarak ben daha ince bir şey bekliyordum 1 cm var nerdeyse kalınlığı.bende birazdan işe gitcem yanımda götürmek istiyorum ama tam dolmadan cıkarmak saglıklımı bilmiyorum bıraksammı ki evde ,
  • *Şarj konusunu bu kadar kafanıza takmayın lithium batarya olduğundan ilk 8-10 dolum içerisinde full deşarj full şarj yaparak tam randıman alabilrisin.

*TR de satılan cihazlara malesef türkçe yüklenmemiş. Firmware güncellemesi ile Türkçe yüklenebiliyor.

*Sesi yükseltmek içinde Equalizerdan customu seçip sesi bozmayacak kadar değerleri yükseltirsen tatmin edici seviyeye ulaşabilirsin.

*Radyo olan firmwareyi yüklemekte tereddüt ediyosan boşver bu kaygıları Ya UPS olan bi PC de yada bi laptopda yükle firmwareyi dinle radyonu.

Bu cihazdan bende kullanıyorum benim için en büyük dezavantajı hafızasının arttırılamıyor olması
  • saol arkadaşım
  • radyo istersen benim Zen Neeon topicinde var
  • sarji dolardolmaz kullanabilirsin.bi sorun cikmaz.
    firmware dan radyo yükleyince de garanti gitmiyor.ben teknosa dan alirken danişmiştim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: delann

sarji dolardolmaz kullanabilirsin.bi sorun cikmaz.
    firmware dan radyo yükleyince de garanti gitmiyor.ben teknosa dan alirken danişmiştim.

yüklemeyi beceremezsen serviste görürsün.....
  • durum şu , bütün firmware ve anakartta bios update muhabbeti şöyledir. firmware update yapınca garanti dışı kalmaz,ama firmware update yaparken aleti bozarsan garanti dışıdır. anakartlarda da durum aynı
  • Hayırlı olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: kamikazeden

durum şu , bütün firmware ve anakartta bios update muhabbeti şöyledir. firmware update yapınca garanti dışı kalmaz,ama firmware update yaparken aleti bozarsan garanti dışıdır. anakartlarda da durum aynı

Update yapılabilen tüm donanımsal ürünlerdede durum aynı diyebilirmiyiz?
    Bildiğim kadarıyla evet
  • evet bozarsak kullanıcı hatası oluyor . ama yine de bütün iş distribitörde biter, değiştirceği varsa değiştiriyolar , kaldı ki firmware update yaparken bişey olması düzeltilemeyecek bişey de değil.

ya şu firmware update olayını büyütmeyin bu kadar,elektrik de tutup sizin update yapacağınız anı mı buldu kesilcek ha kesilirse ayrı tabi insan en kötüsünü düşünmeden edemiyo yine de
  • benim şansın boldur kesin firmware yaparken kesilir elektrik:)
    hatta aldığım gün şarja taktım bi saat sonra trafo patladı
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.