Şimdi Ara

ZEN STONE HAKKINDA LÜTFEN YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Siyah zen stone sahibiyim..1 gb olan modellden....sennheiser mx80 ile dinliyorum..ses kalitesi olarak cihazdan memnunum lakin ses yüksekliğinden hiç memnun değilim..sanki sinek vızıldıyo dinlerken.(çok ama çok yüksek seste dinliyorum..ıphone-ıpod bile kesmiyor)..SANIRIM TEK NOKIA N91 KESMEYE YAKINDI:))

Sizden ricam şu;arkadaşlar ne yapabilirim bunun için..güncelleme vs vs oluyormu??veya içine bi program vs vs atılınca bi faydası olurmu..yardım ederseniz çok sevinirim...

Teşekkürler şimdiden

• Bende aynı 2'liyle müzik dinliyorum benim için yeterli.

Yüksek sesle dinlemenin inan baş ağrısı ve işitme problemleri dışında bir getirisi yok.

Kulakiçi kulaklık alıp bu sorunu halledebilrisin sanırım senin sorunun biraz izalasyonda.

Sennheiser Mx 300 alabilirsin. Yanına daha güçlü ses çıkışı olan cowon u3 alabilirsin.

Creative'in sitesinden güncelleme yapabilirsin ayrıca.
  • TEŞEKKÜRLER HOCAM..Duruma göre bakıcam artık
  • Creative Media Lite da bi seçenek vardı maksimum ses çıkışını ayarlayabiliyordun
    ayarlarla oynanmış olabilirsin

ZEN STONE HAKKINDA LÜTFEN YARDIM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 37efd -- 13 Ağustos 2010; 21:09:47 >
  • Kesmiyorsa çare yok güncelleme işe yaramaz media lite ise sadece kısmaya yarar
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayatbirgündür
    Kesmiyorsa çare yok güncelleme işe yaramaz media lite ise sadece kısmaya yarar

tamam işye eğer önceden farketmeden kıstıysa şimdi düzeltsin diyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.