zen touch um açılmıyo, ( RECOVERY MODE - firmware 0.0.8) windows 7 power tuşuna basıyorum recovery moda da girmiyo Zen Touch yazan ekranda hep takılı kalıyo
ne yapacağımı şaşırdım reset, soft-hard format olayları ne denediysem olmadı
!!! hard diski çıkarım aleti başlattığım zaman recovery moda giriyo, hard diski takıyorum çalıştırıyo döndüğünü ve bir kaç tıkırtıyı duyabiliyorum ama menüdeki 4 seçenek de hiç bir çözüm sunmuyo
clear up hiçbirşey yapmıyo format all "hdd problem" veriyo reload firmware de aynı şekilde hdd problem veriyo reboot çalışıyo sadece :)
hard diski söküp bilgisayarımda çalıştırdım wündows donanım yükledi fakat bilgisayarımda görünmedi hdd bilgisayaım da yönet bölümünden disk yönetiminde görünüyo fakat fat32 ntfs gibi bir formata sahip olmadığı için aktif olmuyo sürücü ben NTFS ile biçimlendirip normal pc me ait bir hdd gibi kullandım hdd yi
harddiskin hiçbir sorunu yok yani
zen i bilgisayarıma taktığımda her zaman görmüyo donanım buluyo fakat sürücü olmadığı için tamamlanamıyo, bilgisayardan da firmware güncellemeye çalıştığımda zen i takılı olarak görmüyo sürekli takın deyip duruyo
YARDIM EDİN NEOLUR
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme