Şimdi Ara

Zen Vision:M acılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selamlar. şarja takıyorum acma kapama yerindeki mavi ışık yanıyor sabaha kadar kaldı şarjda hala öyle yanıyor. bir türlü acılmıor. normalde şarj olurken ekranın üst köşesinde pil simgesi cıkardı sabaha kadar cıkmadı :( ayrıca pc ye takıncada görmüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gomugomu -- 6 Haziran 2008; 13:24:54 >

• Aynı sorun benim başımada geldi..Mavi ışık yanıyor nedense bir türlü düzelmedi..PC den cıkartınca acayip bir sıcaklık vardı..Sarjın bitmesini bekliyorum.Acaba bu sorunu çözebilen arkadaşlar varsa sevinirim..Recovery mod yada başka alternatif bir işlem var mi ? Bu donanımsal bir sorun sanırım..
    Yardımcı olursaniz çok mutlu edersiniz
  • arkadaşlar bu sorun için yapacağınız şey makineyi pc ile değil normal adaptör ile şarj edin 15 dakika sonra kendine gelecektir
  • quote:

Orjinalden alıntı: yerbudak

arkadaşlar bu sorun için yapacağınız şey makineyi pc ile değil normal adaptör ile şarj edin 15 dakika sonra kendine gelecektir

Kesin mi ? Sende bu olay oldu mu ? Mavi led sürekli yanıp çalışmaması sonra dediğin gibi şarja takınca seninkinde açıldı mı? Bence yanlış bilgi veriyorsunuz..Çünkü benim sorunum şu:

Dosya alırken Pc 'ime bir anda hata verdi ekranı simsiyah oldu ve hafif sıcaklık vardı.Resetledim çalışmadı.Ve sürekli ON/OFF düğmesinin orada MAVİ LED sürekli yanmaya başladı.Ne yaptıysam bir türlü çalıştıramadim..USB portuna taktım çıkardim.Başka PC ye taktım olmadı.Şimdi siz normal adaptörle şarj ediniz dediniz ama hangi bakımdan normal adaptör sıradan mi adaptör mü yoksa kendi adaptörümü ? Sanırım kendi adaptöründen bahsediyordunuz.15 dk dediniz ama ben 30 dk takılı bıraktım ne açılma ne de ekranda değişiklik oldu.Sonuç simsiyah ekran ve açılmıyor..Umarım bunun bir çaresi buLunur...İyi YorumLar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AaRAdyOcU -- 9 Haziran 2008; 13:19:02 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.