Şimdi Ara

Zenfone 6 radyo sorunu, yardım lazım. Ss var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
4.870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen gün güncelleme geldi. Kurdum. Radyo bozuldu. Radyoyu açıyorum sistem başlatılıyor diyor öyle kalıyor. Sebebi ne olabilir? Yardım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alisubay -- 20 Mayıs 2015; 0:42:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ss bu
     Zenfone 6 radyo sorunu, yardım lazım. Ss var
  • yok mu çözüm bilen ?
  • radyo yu nasıl yükleriz
  • telefonu fabrika ayarlarına aldım yine düzelmedi. aceba radyo alıcısında mı bi sorun var donanımsal olarak. nasıl test edebilirim bunu ?
  • ayni sorun bendede var,

nette baya arastirdim bir turlu cozumu yok.

buradan bilen yokmu acaba?
  • Diger ulkelerde sorun yok turkiye de boyle onlarda calisiyorsa bi sekilde bunu duzeltebilmemiz lazim ama nasil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BURADAN devam ediyoruz. Ayrıntılı her türlü bilgiye ulaşabilirsiniz.

Radyonun nasıl aktif edileceği anlatılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jass -- 3 Haziran 2015; 2:05:50 >
  • Asus müşteri hizmetlerine mesaj attım bana cihazınızda Radyo donanım olarak yoktur uğraşmayın ve kurmayın diye cevap
    verdikten sonra cihazdan , hayattan , çevremdeki herşeyden soğudum...Radyodan soğudum , Androidden soğudum
    Radyo filan aramıyorum artık.....:))
  • Malesef Türkiye'ye gelen telefonlarda radyo aktif edilmemiş olduğundan, yeni güncelleme ile radyo desteği de kaldırıldığından donanımsal olarak olmasına rağmen yazılımsal anlamada program çalışmıyor. Güncellemeyi geri almadığınız sürece radyo çalıştırmak mümkün değil. Hızlı menüde radyo simgesi olmasına rağmen isteseniz de çalışmayan radyoyu kaldıramıyorsunuz.
  • Technological T kullanıcısına yanıt
    BURADA radyo ile ilgili bilgi var. Ayrıntılı her türlü bilgiye ulaşabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.