Şimdi Ara

Zenmate İDM sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
15.642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben sitedeki arkadaşların tavsiyesi üzerine zenmate kullanmaya başladım.Bu program gerçekten bir harika.Ancak şöyle bir sorun dikkatimi çekti belki siz de fark etmişsinizdir zenmate açık iken chrome da hangi site olursa olsun herhangi bir müzik veya video açıldığında idm indir işareti çıkmıyor.Bu sorunu nasıl çözebilirim.Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: mozkan007

Merhaba arkadaşlar ben sitedeki arkadaşların tavsiyesi üzerine zenmate kullanmaya başladım.Bu program gerçekten bir harika.Ancak şöyle bir sorun dikkatimi çekti belki siz de fark etmişsinizdir zenmate açık iken chrome da hangi site olursa olsun herhangi bir müzik veya video açıldığında idm indir işareti çıkmıyor.Bu sorunu nasıl çözebilirim.Teşekkürler.

Bildiğim kadarıyla; Zenmate, sadece ip değiştirmiyor. Verileri şifreliyor da. Bu da idm'nin linki yakalamasını engelliyor. Kendi sayfasında da bununla ilgili bir şeyler yazması lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Santana1905

quote:

Merhaba arkadaşlar ben sitedeki arkadaşların tavsiyesi üzerine zenmate kullanmaya başladım.Bu program gerçekten bir harika.Ancak şöyle bir sorun dikkatimi çekti belki siz de fark etmişsinizdir zenmate açık iken chrome da hangi site olursa olsun herhangi bir müzik veya video açıldığında idm indir işareti çıkmıyor.Bu sorunu nasıl çözebilirim.Teşekkürler.

Bildiğim kadarıyla; Zenmate, sadece ip değiştirmiyor. Verileri şifreliyor da. Bu da idm'nin linki yakalamasını engelliyor. Kendi sayfasında da bununla ilgili bir şeyler yazması lazım.

tor dan farkı ne

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tacimmüdür -- 19 Mart 2014; 14:55:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tacimmüdür

quote:

Orijinalden alıntı: Santana1905

quote:

tor dan farkı ne

Tor kullanmadığım için bilemiyorum ama mantık olarak aynı gibi... Zenmate, Chrome eklentisi. Tor gibi browser yüklemiyorsunuz. Bir de Tor yavaş diyenler var, Zenmate'de böyle bir sorunla karşılaşmadım. Ki zaten kapatmak da çok kolay. Sağ üst köşedeki simgesine tıklayınca menü açılıyor. İster kapatın, ister sunucu değiştirin.

• Arkadaşlar tam indir sitesinden ZenMate indiremiyorum. İndirme programı olarak IDM kullanıyorum. Sitedeki indir linkine basınca farklı bir sayfada ZenMate indirme sayfası açılıyor ama resimlerde ve videolarda görülen sağ kısımdaki yeşil indir butonunu göremiyorum. Yardımcı olabilir misiniz? Rica etsem.
  • sanmıyorum arkadaşlar. ben de aynı sorunu yaşadım ve zenmate yükledikten sonra. başka bi sorun olacağını düşündüm ve idmyi yükleyip kaldırdım şuan sorunsuz çalışıyor. eğer zenmate'ın yaptığı bir şey olsaydı durumun stabil kalması gerekirdi diye düşünüyorum
  • idm zenmate ile çalışmıyor bende
    varmı çözüm
    çözüm varmı
    indirdim kaldırdım
    zenmate ile çalılmıyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: elgodu

idm zenmate ile çalışmıyor bende
    varmı çözüm
    çözüm varmı
    indirdim kaldırdım
    zenmate ile çalılmıyo

aynı sorun bende de var ve hala dewam ediyor. ama youtube için şu yöntem işe yarıyor..
    video aç.. sonra adres satırının başına http:// ekle tekrar gşt o adrese idm indir butonu çıkıyor. ama diğer vidyo sitelerinde yapdım yemedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: nelanbuuu

quote:

Orijinalden alıntı: elgodu

idm zenmate ile çalışmıyor bende
    varmı çözüm
    çözüm varmı
    indirdim kaldırdım
    zenmate ile çalılmıyo

aynı sorun bende de var ve hala dewam ediyor. ama youtube için şu yöntem işe yarıyor..
    video aç.. sonra adres satırının başına http:// ekle tekrar gşt o adrese idm indir butonu çıkıyor. ama diğer vidyo sitelerinde yapdım yemedi

o sitelerden nasıl indircez önemli olan o
  • firefoxa zenmate eleyın idm bazılarında calışmasada cogunda calışıyor
  • Aynı sorun bende de mevcut. Çözebilen yok mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.