Şimdi Ara

Zerg Stratejileri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
3.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: DarKDragonnN

Bende izlediğim replaylere dayanarak, Zerglerin gayet güçlü olduklarını gördüm. İşin aslı oyuncuya bakıyor aslında.

top 200'de 37 zerg 67 protoss 85 terran 9 rastgele var... ve top 20'de sadece 3 zerg...

sayılar yalan söylemez, izlediğin replaylerden anlamadın bari sayılara bak...

sonuç: bir yamayla zerg'ler desteklenmeli, starcraftın çok meşhur ırklar arası dengesinden eser yok...
  • quote:

Orijinalden alıntı: SpawnOnur

Terrana Karşı en basit bir Baneling rush ile kapısın patlatarak oyunu bitirebilirsin.Replay sitelerinden Zerg replaylerini izlemeni tavsiye ederim.

3 arkadaşıma da aynı taktiği uygulamıştım, çıldırmışlardı :D

LiquidTLO namı diğer TheLittleOne pek zerg oynamaz ama oynadığı oyunları bulursanız izleyin adam harikalar yaratıyor zerg ile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TURK SITH

quote:

Bende izlediğim replaylere dayanarak, Zerglerin gayet güçlü olduklarını gördüm. İşin aslı oyuncuya bakıyor aslında.

top 200'de 37 zerg 67 protoss 85 terran 9 rastgele var... ve top 20'de sadece 3 zerg...

sayılar yalan söylemez, izlediğin replaylerden anlamadın bari sayılara bak...

sonuç: bir yamayla zerg'ler desteklenmeli, starcraftın çok meşhur ırklar arası dengesinden eser yok...

Mantığını sevsinler. Sence adamlar Zerg ezik diyemi, zerg az oynanıyor? Ben Terran'ı sevdiğim için oynuyorum. En güçlü falan diye değil ve benim gibi düşünüpte oynayan milyon oyuncu var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maviasura -- 14 Ağustos 2010; 15:56:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: TURK SITH

quote:

Zerg mi güçsüz kalıyor? En güçlü Terran mı? Bi bırakın gidin işinize. Biraz bakın etrafınıza.

Verildi mi bilmiyorum ama blizzard top 200 oyuncu listesi yayınladı, zerglerin azınlıkta olduğu belli oluyor,

ben de zerg ırkının starcraft2 de güçsüz kaldığını düşünüyorum, izlediğim replaylere dayanarak,

http://us.battle.net/sc2/en/blog/426266#blog

yenisi var mi listenin
    ben baska bi liste gormustum,
    terran ilk 8in 7 sini almisti biri zergdi protos yoktu.

• bu kuzey amerika listesi, bunun bir de avrupa listesi var ve büyük ihtimalle asya listesi
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.