Şimdi Ara

Zergsting Ustalar Vadisi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
2
Favori
2.634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Indelicate.

Adam "R" söyleyemiyor diye dalga geçiyorlar. Allah belasını versin Türklerin.

Ben de söyleyemiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: I need $

sona ve lulu defansif support dedi
    thresh'i hiçbir adc counterlayamaz dedi
    janna,zyra,leona,blitz useless dedi
    madlife iyi değil dedi

başka varsa unuttuğum hatırlatın bana lütfen.

beğenmiyorum dedi orda sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Demacia

quote:

Ben de söyleyemiyorum

Eskiden söyleyemiyordum bende. Ortodonti tedavi gördükten sonra dilim kendiliğinden söylüyor. Ama hala arada tıkandığım oluyor ne yazık ki. :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shyvana

quote:

madlife iyi değil dedi

Sona ve Lulu defansif ama dürtme potansiyeli de olan şampiyonlar. Thresh i counterlayan tek adc Sivir, zorlasan o da. Vayne in q su falan hikaye threshteki e varken. Madlife a niye kötü dedi bilmiyorum ama saygı duymak lazım. Zyra support useless, master squishy.

Madlife ın yaptığı hareketlern nedeni bence koredeki ping dedi yani kötü değilde op bir hareketi yok demeye getirdi.Onun yerine başka birini örnek alıyorum dedi.İsmini unuttum şimdi.

• Madlife a kötü demek. Onu beğenmiyorum demek ayıp. Kst de beğenmiştim.TT yi taşıyan adamdı bence, ama bu yorumların dan sonra oyun bilgisi olduğuna inanmıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Ulan o dalga geçen veletleri görünce ben utandım be yazık vallaha yazık.
  • Blitz ve jungle yorumu superdi

• Madlife'ı beğenmiyorum dedi kötü demedi. Xpecial'ın oyun tarzını beğeniyorum dedi.
  • Öyle övdüler falan da
    Madlife ı beğenmemek ??? C.Ronaldo ve Messi kötü futbolcu demek gibi birşey.
    janna,zyra,leona,blitz useless XD hadi zyra ile blitzi anlarım da LEONA USELESS ???????
    birtek hook atmayı beceriyor sanırsam bu çocuk. babası pudge oynarken görmüştür onu da.
    westte nasıl dia1 miş anlamıyorum
  • quote:

Genelleme yapma aslanım.Ne bu Türk düşmanlığı.

• quote:

Orijinalden alıntı: gmtalha_44

quote:

Genelleme yapma aslanım.Ne bu Türk düşmanlığı.

+1 Bikac cocuk yüzünden kendi milletine beddua etmek ne

• abi adamın tarzına uygun değildir beğenmiyordur niye bu kadar büyüttünüz ki. Her iyi oyuncuyu beğenecek diye bir kaide yok zaten.
  • quote:

madlife iyi değil dedi

Evelyn gereksiz cop dedi

• quote:

Kurduğun cümle biraz abartı kaçmıyor mu ? Bana aileme ve bütün türk milletine niye bele okuyorsun. Diyeceksen onu sölyenlere de Allah Allah ya. Bize ne bela okuyon olm.
  • Madlife beğenmek zorunda mı arkadaş anlamadım ki beğenmek,beğenmemek,sevmek,sevmemek bunlar göreceli şeyler bir anlayın artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cayatai

quote:

Kurduğun cümle biraz abartı kaçmıyor mu ? Bana aileme ve bütün türk milletine niye bele okuyorsun. Diyeceksen onu sölyenlere de Allah Allah ya. Bize ne bela okuyon olm.

Genellikle bizden çıkar bu işler. Suçsuzlara bela okunsa bile geri teper merak etmeyesin. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: So Good.

Madlife beğenmek zorunda mı arkadaş anlamadım ki beğenmek,beğenmemek,sevmek,sevmemek bunlar göreceli şeyler bir anlayın artık.

O adam dünya standartları üstünde. Messi ve Ronaldo ya kötü diyen kişi var mıdır ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Cayatai

quote:

Genellikle bizden çıkar bu işler. Suçsuzlara bela okunsa bile geri teper merak etmeyesin. :)

Aynen hocam bizden çıkarda sanki sen başka bir milletten gibisinde bizi aşağılıyormuşsun gibi gözüküyor. Yoruma çok açık bir cümle. Direk hedef kitleye söyle bence böyle genelleme yapma.

• bence bu çocuk çok iyi yerlere gelir oyun bilgisi baya var türkiyede bundan daha iyi thresh oynayan görmedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: nyph

quote:

Orijinalden alıntı: So Good.

Madlife beğenmek zorunda mı arkadaş anlamadım ki beğenmek,beğenmemek,sevmek,sevmemek bunlar göreceli şeyler bir anlayın artık.

O adam dünya standartları üstünde. Messi ve Ronaldo ya kötü diyen kişi var mıdır ?

adam kötü demedi beğenmiyorum ben dedi ben Messi'yi veya Ronaldo'yu dünyanın en iyi futbolcuları diye beğenmek zorunda değilim.
    Milletin ağzından çıkanları çok farklı yerlere götürüyorsunuz
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.