Şimdi Ara

Zero Toleranxe, Yenilenen Kadrosuyla Yeniden Hayatta! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
2.477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: Ralliy

NCS kadar çalışması lazım zt nin o da zor nette hile yapıyorlar lan da 0 çekip dönüyorlar tr ye evet yurtdışı önemli evet landa tr dekileri yendikleri doğru ama kıyasıya rekabetle yeniyorlar nette 24 0

burda daha önce yazdıklarımın tümünü geri aldım umarım sadece bu isim benzerliğidir ve klanınızda böyle biri yoktur

http://www.pbbans.com/mbi-viewban-913ddaed-vb94708.html

herneyse hiç kimseyle oynamayan yurtdışında bile denk gelmediğimiz bir clan ne kadar clansa artık ..... başka birşeyde demiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi |PASHA|TR-WOLF -- 18 Ekim 2008; 3:38:02 >

• Bugünlerde forumda zT nin üstüne çok gidiliyor.Hayır menejeri değiliz avukatları değilizde gerçekten ben rahatsız olmaya başladım.Ralliy elinde kanıt varmı?Demo veya ss ? veya Punkbaster SS'si?Elinde olmayan kanıtlarla Türkiyede zamanında bir yerlere gelmiş clanları karalamak doğru mu sence?Herhangi bir lan game turnuvasına gidip zT takımını izledin mi?Demolarını izledin mi?Yada zT takımı hakkında ne kadar bilgin var?Ben sana söyliyim.Hiçbir bilgin yok.Bu zT takımı, senin tabirinle hile yapanlar zamanında birçok langame turnuvasına katılıp 1.liklerle ayrılmışlardır.Çamur atmak kolay ama temizlemek zor, izi kalıyor..Bilmediğini var sayarak zT'nin sitesinden geçmişte girdiği lan game turnuvaları ve aldığı sonuçları buraya koyuyorum :
    (http://www.zerotoleranxe.org/sites/index.php?show=6 )
    1st @ Oynasana & EGM (Electronic Gaming Monthly) Cod Tournament
    1st @ PowerCup 2007
    1st @ TUL Cup 2007
    1st @ TR-Esports Cup 2007
    1st @ RE-Game Cup 2006

Kimsenin avukatlığını yapmıyorum ama böyle birşey gördümmü de dayanamıyorum..Bundan sonra yazarken 2 kere düşünmeni dilerim.Saygılarımla..

• Çocuk ile çocuk olup şuna mesaj yazmayın lütfen.

Bu "çocuk" muhhattap alındıkça kendini nimetten sanıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Avrim

Çocuk ile çocuk olup şuna mesaj yazmayın lütfen.

Bu "çocuk" muhhattap alındıkça kendini nimetten sanıyor.

+1
    artı ncs kadar calısması lazım demıs iyide ncsnın yarısı zt den degılmıydı

her 24-0 yenen hilemi yapmıs olur ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi !KO -- 19 Eylül 2008; 16:39:56 >
  • hayırlı olsun.oyuna basladıgımda ilk duydugum clan ismydı.nice senelere.

Meyve veren ağacı taşlarlar.

Zt nin yurt dısına cıkmaması hakkında da soyliyeceğim tek sey var.

İmkanlar el verseydi elbet yurt içinde oldgu gibi yurt dışındada bizi eni yi sekilde temsil ederlerdi...
  • Hayırlı olsunda,burda bir sinek var vızıldayıp duruyor Ralliy de ne demekse çakma ingilizce ile çakma bir sinek:)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.