Arkadaşlar Zeus serverda satılık uygun fiyatta verebilecek 70-90 lw arası carh arıyorum. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim. Lütfen Mail'iniz belirtin
UP
58 olurmu 59 lvl olacak nuker çar full ınt ve sağlamdır
Kardeş bende Tibet Serverında var 72 lvl Full str archer Skiller süper itemler süper elinde 72 +7 fb bow var 140 YTL Satıyorum.istersen mr.shampon@hot.ekle....
Arkadaşlar yardımınız için teşekkürler Zeus server'da ve 70 üstü olursa sevinirim..
up
Arkadaşlar Zeusta yok mu satılık Char
Kimsede yokmuş gel sen bnm charı al
olmamı kardeşim ama biraz sana pahalı olur diye düşünüyorum full str fire glavier herneyse daha açık bilgileri msnde veririm isyataru@hotmail.com
quote:
Orjinalden alıntı: Schubber
Kardeş bende Tibet Serverında var 72 lvl Full str archer Skiller süper itemler süper elinde 72 +7 fb bow var 140 YTL Satıyorum.istersen mr.shampon@hot.ekle....
Değerli arkadaşım Zeusta olsaydı inan düşünürdüm ama tibet düşünmüyorum.Bakalım diğer arkadaşla bi görüşeyim.
arkadaşım zeus serverinde satılık charım war 82 nuker full farm cold light bicheon +3+4 seti 9 degree Rev6 dan TheWest yazarsan görürsün galiba izmitte oturuon sende bende izmitliyim berkay_atesh@hotmail.com ekle görüşelim 10 gün pre tavşan sp ticket aylık botta dahil
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme