Şimdi Ara

ZEUSTA 87 WARIOR SUNAXE+7 fiyat düştü (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hacım sne kötü yorumları takma meyve veren ağaç taşlanır derler çekemeyenler mutlaka olacaktır.. Çok güzel char büyük emek harcandığı belli hayırlısatışlar.. Kolay gelsin..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lufler

Tek skillde int charları alıyosun ?

Gerçekten çok komiksin Neptunede ParanoidCyCo elindeki sun +9 axe ile hiç bi charı alamıyodu adamın üstüde sundu full blue full farm :/ Şuan da GHoooost ta var sun +7 axe o axe ile değil int kendinden düşük charları bile alamıyolar.Adamlar warlockla debufflayıp sora sun axe ile nukerleri alamazken sen intleri tekte alıyom diyosun.bufflarını kulanmamış wizz falan kastettiysen onları shield crushlada kesersin suna ne gerek var.

Konuya engel olma gibi bi niyetim yok olamazda hayırlı satışlar umarım satarsın ama skillerin kötü bence 2hsiz bi warrior sadece axe ile sun olsa bile hiç bişey yapamaz pvpde ve diğer savaslarda....

Saçmalamışsın !!!

Elinde sun olmasa bile Wariorlar için int çarlar hiç bişey . kendi lwlinde olsun dusuk olsun yuksek olsun warior yada blader Karsısında int duramamz !!!

• Yanlış anlamayın demiştim ama sizin chardan falan anlamadığınız yok ezik charını allabdırıp pullandırmışsın ama kimse yemez zaten yiyenlerde o parayı veremeyecek kadar küçük çocuklardır.Benim int charım yok ama severim int charları.

Sana son sözüm bu sen bu skillerle ve bu +3 HA setle anca 10-70 arası charları kesersin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi I-No -- 7 Şubat 2009; 9:33:36 >
  • int çarlara 2.skili vurmam tekrar ediyorum varsa aksini söyleyen buyursun dwnın onune :)
    up
  • http://www.youtube.com/watch?v=8tlCqImG7UY
    alın size dual axe videosu
    up
  • up
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.