Şimdi Ara

ZEYTİN FIRSATLARI (Siyah, Yeşil, Çizik, Kırma vs..)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Siyah zeytin, Yeşil Zeytin, Çizik ve Kırma Zeytin, Zeytin ezmesi ve Zeytin sosları.

Zeytin, zeytinyağının kaynağı olan ürün yani aslında tüketim şekli daha kısıtlı olmakla birlikte işlem görmediği sürece zeytinyağından daha sağlıklı.

Her türlü zeytini çok sevdiğim için sanalpazarda hangisinden alacağıma karar veremedim. Hem internet üzerinden, hem de marketlerde satılan zeytin fırsatlarını paylaşabiliriz diye düşündüm.

İlk sorum şu, sanalpazarda kırma zeytinler satılıyor, alan ve beğenen oldu mu acaba? hangisini tavsiye edersiniz ? Ya da diğer çeşitlerden.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Hatayevi adlı üreticiyle aramızda geçen yazışmayı yorumsuz olarak üzüntülerimle paylaşıyorum (alttan üste doğru). Bu üreticilerimiz bu zihniyette ticaret yapmaya devam ettiği sürece Carreforlar, Migroslar, McDonaldslar daha da çok kazanmaya devam ederler.

--------------------------
    08/02/2015 23:04:40 16323289 : HATAY''DAN KIRMA ZEYTİN 3 kg
    Siz üreticileri anlamakta gerçekten zorlanıyorum. Marketlere gitmeyelim, paramız yabancıya gideceğine üreticimiz kazansın istiyoruz. Ama bizim üreticimiz maşallah .... "kendinden pek bir emin" (burayı kibarca geçtim, anladınız sanırım).

Müşteri kazanmaya mı çalışıyorsunuz kaybetmeye mi? Hem zeytininiz yemeye hazır değil, hem bir ricayı yerine getirmeye tenezzül bile etmiyorsunuz, hem bir de tek pakette göndermekten bahsediyorsunuz. Müşteriye ayrı ayrı kargo ödetmek isteyen bir satıcıya henüz rastlamadım ve düşünemiyorum bile. Üstelik 10 kg alışverişi kargosuz göndermeniz bile gerekirken o da yok.

Size iyi satışlar.

hatayevi
    08/02/2015 21:16:25 16323289 : HATAY''DAN KIRMA ZEYTİN 3 kg
    merhabalar net 2 kg dır...tatlandırmanız için sadce bir kere suyunu dökeceksiniz yenı suyla dolduracaksınız..içine bir buçuk yemek kaşığı tuz atacaksınız .bu kadar..kargo ücreti 6.5 tl dir..10 kg a kadar farklı ürünlerden aldığınızda tek pakette gönderilir ve kargo ücreti 6.5 tl değişmez.saygılarımzla

07/02/2015 23:13:10 16323289 : HATAY''DAN KIRMA ZEYTİN 3 kg
    Merhaba, 3 kg demişsiniz ama net kaç kg geliyor onu merak ettim. Bir de kargo bedava imkanınız nasıldır? Son olarak açıklamada belirttiniz suya koyma işlemlerini ben yapamam benim için siz hazırlayıp gönderebilir misiniz yani aldığım anda tüketmeye hazır olsun isterim. teşekürler

• Dün internetten ilk zeytin alışverişimi aşağıdaki linkten satın aldım. Kargo dahil 5 kg yeşil kırma, 45 TL. Fiyatı gayet uygun.

Az yağlı, tuzlu salamura şeklindeydi. Yemeden önce iki kez sudan geçirmek yeterli oluyor ve lezzeti ortaya çıkıyor.

Gayet sert, doğal renginde ve lezzetliydi. Bazıları alacalı renkte, kimisi çok çabuk ayrılırken kimi ise çekirdeğine yapışık.
    Marketten aldığım yeşil zeytinleri 2-3 taneden sonra ekşilik nedeniyle yiyemezken 10-15 taneyi arka arkaya yiyebildim. Kekik ve zeytinyağı ile de sosladım çok güzel oldu.

Bu arada satıcı da çok candan ve ilgili. Yalnız tenekeyi mecburen açık göndermiş kargoda patlamaması için. Bir dahaki sefere ikiye bölüp kutulayabileceğini söyledi.

http://www.sanalpazar.com/Kirma-Sofralik-Yesil-Zeytin__isp37845173

• zeytinana.com
    Yeşil Zeytin
    https://zeytinana.com/yesil-zeytin

Kargo hızlı, ürün güzel, fiyat uygun..
    Herkese tavsiye ederim harika bir marka gerçekten. yeşil zeytin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.