Şimdi Ara

Naturel Sızma Doğal Zeytinyağı Fırsatları [Sadece Fırsat Paylaşımı ve Önerisi] (693. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: oligark Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 9 Misafir (2 Mobil) - 7 Masaüstü3 Mobil
5 sn
13.909
Cevap
789
Favori
1.111.189
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
60 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 691692693694695
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Naturel Sızma Doğal Zeytinyağı Fırsatları [Sadece Fırsat Paylaşımı ve Önerisi] Hakmar Avm İstanbul

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • KaptanMemo1234 K kullanıcısına yanıt

Kristal soğuk sıkım dediğiniz gibi gerileme devam edecek. Haziran'a kadar da dip görülür, sonra yukarı sıçrar. Ülke de her sene bir şey yukarı gidiyor, bu sene de yumurta ralli yapıyor.

• Naturel Sızma Doğal Zeytinyağı Fırsatları [Sadece Fırsat Paylaşımı ve Önerisi]

Yemeksepeti Mahalle'de 1000 liraya 250 lira indirim var, ilk sipariş indirimiyle birleşiyor. Happy Center'da 3 Litre Komili Sızma Zeytinyağı + 4 Litre Komili Ayçiçek Yağı 560 liraya geliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alfredo kullanıcısına yanıt

İnşallah hocam, ne kadar aşağı inerse o kadar memnun oluruz.

• aynafatih A kullanıcısına yanıt

faydalandım. teşekkür ederim.

zeytinyağı olarak komili yerine aynı fiyata kristal dolgun tercih ettim.

Kristal sarı teneke Ayvalık birde bu yağ kampanyaya gırerse kaçırılmaz ıkısıde ıyı yağ Ayvalık olması daha bi guzel benım ızın

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • W.Klitschko kullanıcısına yanıt

Hocam benim tahminim Kristal’in Anadolu Mirası adında çıkardığı yağ ile sarı tenekelerdeki yağ aynı. Kokusu, tadı, rengi aynı yağın. Hiçbir fark yok.

Sanırım rekolte bol olunca, markanın pahalı olan ürününün fiyatını çok aşağı çekmek yerine Anadolu Mirası adında piyasaya sürdüler. Çünkü sarı tenekelerin “yumuşak doğal” plastik şişede satışı bile yok.

Daha önce kıyaslama fotoğrafı çekmiştim aşağıya bırakıyorum yine.

Naturel Sızma Doğal Zeytinyağı Fırsatları [Sadece Fırsat Paylaşımı ve Önerisi]

• Naturel Sızma Doğal Zeytinyağı Fırsatları [Sadece Fırsat Paylaşımı ve Önerisi]
    Bu yağ forumda sevilen yağlardan biriydi diye hatırlıyorum fiyatı nasıl ürün nasıl stoklamaya değer mi arkadaşlar.

Naturel Sızma Doğal Zeytinyağı Fırsatları [Sadece Fırsat Paylaşımı ve Önerisi] zeytinyağlarda geçerli idefix world kartta peşin fiyatına 3 taksit 1600₺

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RedBeardMan -- 23 Mart 2025; 16:24:39 >
  • RedBeardMan kullanıcısına yanıt
    Taksıt olayı güzel olmuş 3000 e 250 de chıp para vardı hocam

Evet baya aynı bellı sız komılı Ayvalık erken hasat denemısmıydınız hocam

Kristal sızma sarı tenekeye alternatif f/p olabilir mi bunlar daha uygun fiyatlı sizce? Tek 5lt olarak taksit imkanını kullanarak hocam.

Naturel Sızma Doğal Zeytinyağı Fırsatları [Sadece Fırsat Paylaşımı ve Önerisi]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RedBeardMan -- 24 Mart 2025; 12:12:20 >
    Hocam taris kuzey Ege edremıt Ayvalık zeytınlerınden yapılıyor sanırım kristal in alternatıfı olarak oda dusunulebılır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi W.Klitschko -- 24 Mart 2025; 12:57:16 >
    Hasat bölgesi öyle doğru hocam teşekkürler.

• Pazaramadaki kristal dg ve tariş yağlar bir yıl öncenin ürünleri mi sizce?

• bien kullanıcısına yanıt
    Hakmarda 1000tl hocam

• mstf196 M kullanıcısına yanıt

Sitesinde göremedim, aynı ürün mü

hangi uygulama bu

• bien kullanıcısına yanıt
    Aynı ürün sitesini bilmiyorum ama marketlerde gözüme çarpmıştı. Stok bulunabilirse fiyat 1000tl idi en son

• 
Sayfa: önceki 691692693694695
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.