Naturel Sızma Doğal Zeytinyağı Fırsatları [Sadece Fırsat Paylaşımı ve Önerisi] (693. sayfa)

-
-
Kristal soğuk sıkım dediğiniz gibi gerileme devam edecek. Haziran'a kadar da dip görülür, sonra yukarı sıçrar. Ülke de her sene bir şey yukarı gidiyor, bu sene de yumurta ralli yapıyor.
-
-
İnşallah hocam, ne kadar aşağı inerse o kadar memnun oluruz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
faydalandım. teşekkür ederim.
zeytinyağı olarak komili yerine aynı fiyata kristal dolgun tercih ettim.
-
Kristal sarı teneke Ayvalık birde bu yağ kampanyaya gırerse kaçırılmaz ıkısıde ıyı yağ Ayvalık olması daha bi guzel benım ızın
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam benim tahminim Kristal’in Anadolu Mirası adında çıkardığı yağ ile sarı tenekelerdeki yağ aynı. Kokusu, tadı, rengi aynı yağın. Hiçbir fark yok.
Sanırım rekolte bol olunca, markanın pahalı olan ürününün fiyatını çok aşağı çekmek yerine Anadolu Mirası adında piyasaya sürdüler. Çünkü sarı tenekelerin “yumuşak doğal” plastik şişede satışı bile yok.
Daha önce kıyaslama fotoğrafı çekmiştim aşağıya bırakıyorum yine.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
-
Taksıt olayı güzel olmuş 3000 e 250 de chıp para vardı hocam
Evet baya aynı bellı sız komılı Ayvalık erken hasat denemısmıydınız hocam
-
Hocam taris kuzey Ege edremıt Ayvalık zeytınlerınden yapılıyor sanırım kristal in alternatıfı olarak oda dusunulebılır
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi W.Klitschko -- 24 Mart 2025; 12:57:16 >
Hasat bölgesi öyle doğru hocam teşekkürler.
Pazaramadaki kristal dg ve tariş yağlar bir yıl öncenin ürünleri mi sizce?
-
pazarama
Pazaramahttps://www.pazarama.com/anadolu-mirasi-naturel-sizma-zeytinyagi-5-l-teneke-p-8690819256723?magaza=kristal-yaglari200 TL bonus kampanyası ile 1031 TL'ye geliyor.
-
Hakmarda 1000tl hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sitesinde göremedim, aynı ürün mü
-
hangi uygulama bu
-
Aynı ürün sitesini bilmiyorum ama marketlerde gözüme çarpmıştı. Stok bulunabilirse fiyat 1000tl idi en son
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X