Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 ZEYTİNYAĞI ORGANİK KÖYLÜDEN SATIŞ 5LT Satın Al 28 Mart 2015 01:19 1 1 ZEYTİNYAĞI ORGANİK KÖYLÜDEN SATIŞ 5LT İzmir'in Karaot Köyü'nde üretim yapan üreticiyim. Amacım; Üretici ile tüketici arasında hiçbir aracı olmadan ürünlerimi satabilmek. Zeytinyağlarımız bu yılın ürünleridir. Zeytinyağımızın organik sertifikası mevcuttur. Üretim aşamasında kimyasal ilaç, gübre kullanılmamaktadır. Ürünlerimizi 5lt'lik tenekelerde yolluyorum. Zeytinyağı dışında kuru incir, nar ekşisi, kuru üzüm, zeytin çeşitleri gibi ürünlerimizde vardır. Bu ürünlerimizden almak isteyen olursa sipariş açabilirim. Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 69 TL Miktar : 100 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Sürat Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün ZEYTİNYAĞI 1.KALİTE NATUREL SIZMA 5LT
sertifikanıza koyarmısınız ilana ayrıca denemek için 1 lt satışınız yokmu < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi social -- 1 Nisan 2015; 13:04:31 >