Şimdi Ara

Zhonya ve Ap Carryler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: HellRazor

quote:

Orijinalden alıntı: Royster

quote:

Orijinalden alıntı: Requast

QSS nin ust itemi geldi 45 mr. Onu al Mom 36 mr bir de mr bot al ustune ga cik. Yetmedimi. Bide wits end cik. Yine mi yetmedi birse aegis cik ust iteme tamamla. Omg riot pls nerf mr items

Ne ile damage vereceksin zeki insan?

Eğer Amumu gibi bir championsa, damage gerekiyor mu zeki insan?

Solotop oynuyorsan ne ile korunacaksın ? yada ne ile damage vereceksin?
    Amumuya mom çıkıyorsun sanırım Yada wits end .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Royster -- 9 Aralık 2012; 12:20:11 >

• Bir bırakın yav şu işleri, ap carrylerin yıllardır çektiği çileleri bilmezsiniz siz:p Baştan beri ap carry oynuyorum, 20 levela kadar master yiler trynda jaxler vs. ile zehir olmuştu oyunlarım, 30 level olduğum zamanlar offtankların altın dönemine rast geldi penta atan olaflar tek kombo rivenlar, ireliadan bahsetmiyorum. Shyvana görünce ödüm patlardı herkes kaçardı filan.. Sezon 3e kadar en çok nerfü ap carryler yedi bırakın rengar nerf yemiş darius bilmemneymiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silent Enigma -- 9 Aralık 2012; 12:33:11 >
  • Spell penet zaten nerf yedi neden bahsediyorsun
  • quote:

quote:

quote:

quote:

QSS nin ust itemi geldi 45 mr. Onu al Mom 36 mr bir de mr bot al ustune ga cik. Yetmedimi. Bide wits end cik. Yine mi yetmedi birse aegis cik ust iteme tamamla. Omg riot pls nerf mr items

Amumu mu? Tamam hadi build düzenleyelim. GA, Abyssal, Aegis, Warmog, Frozen, Bot da Mercury veya Ninja.
    Solotop? Jax ile oynuyorum genelde. Trinity, MoM, Mercury, Hextech, Randuin, GA. Problem mi vardı genç adam?

• quote:

Orijinalden alıntı: russell26

ap lerin opluğu mu ? önüne gelen talon mid gidip black cleaver stackliyor.yapıcak bir şey kalmıyor. ad ler op oldu bence :D

Boşver hocam karşılarına gelince anlarlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silent Enigma

Bir bırakın yav şu işleri, ap carrylerin yıllardır çektiği çileleri bilmezsiniz siz:p Baştan beri ap carry oynuyorum, 20 levela kadar master yiler trynda jaxler vs. ile zehir olmuştu oyunlarım, 30 level olduğum zamanlar offtankların altın dönemine rast geldi penta atan olaflar tek kombo rivenlar, ireliadan bahsetmiyorum. Shyvana görünce ödüm patlardı herkes kaçardı filan.. Sezon 3e kadar en çok nerfü ap carryler yedi bırakın rengar nerf yemiş darius bilmemneymiş.

aman hocam hatırlatma o dönemleri.çöp masteryler mi dersin mecburiyetten utility gidip flash cd düşürmemiz mi dersin :D dediğin gibi atmogslar mı dersin 4k can + 250 ad ile ortalıkta dolaşırlardı ne saçma dönemlerden geçmişiz.şu bc nerfinden sonra ortalık biraz rahatlıyacak gibi

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Amumu mu? Tamam hadi build düzenleyelim. GA, Abyssal, Aegis, Warmog, Frozen, Bot da Mercury veya Ninja.
    Solotop? Jax ile oynuyorum genelde. Trinity, MoM, Mercury, Hextech, Randuin, GA. Problem mi vardı genç adam?

Evet amumuya frozen + warmog alman bu sebeple rakip ad carrye karşı 3 saniyede erimen . Sabah kadar burda build çıkarabilirsin , MR değerleri çok düşük itemlerin .

• 100 armor veren thornmail'i bu kadar ucuza çıkabiliyorken, 100 mr veren herhangi bir item yok. en çok vereni aegis'in üstüne çıkılan zımbırtı o da 60 veriyo. spirit visage buff'ı sadece mundo'ya, warwick'e falan yaradı. 500 can 70 armor verip, op aktifi olan randuin, op pasife sahip frozen heart var. çoğu item 30-30 magic resist veriyo. bu da haliyle adam gibi mr stackleyememek demek oluyor. genelde tanky jungler oynarım, 200'ü geçemiyor mr. full build de olsan. ha ad carry'ler de güçlenmedi değil. ortalık penetration itemi kaynıyor. tanklara yazık oldu gibi.
  • S3'ün AP Carryler'i OP Yapan Değil Zor Duruma Düşüren Bir Sezon Olduğunu Kanıtlayacağım Başlayalım.
    1-)Rabadon'un Nerfi Adam Gibi Tek Yemiyecek Bir AP Carry'nin Maximum 650AP(Veigar Hariç)Ulaşmasına Sebep Oldu 100AP de Küçümsenecek Bir Rakam Değil AP Carryler İçin
    2-)AP Carryler Genelde CC Üzerine Kuruludur Mikael's Crucible Sağolsun Artık Kime CC Atsak Supportlar Engelliyor
    3-)AP Carryler Genelde CC Üzerine Kuruludur QSS'in Üst İtemi Çıktı Artık AD Carry Mi Dersin?AD Assassin Mi Dersin Çıkıyorlar Bu İtemi Invulnerable Oluyorlar Resmen AP Carryler'e Karşı
    4-)Runic Bulwark Sağolsun Artık Verdiğim AoE Damage Kimseyi Tınlamıyor Bile
    İşte Bu Kadar Geçen Sezonda Yeterince Etkili Değildi Zaten AP Carry'ler AD Carry Taşıyor AP Carry Sadece Sembolik Olarak Duruyordu Bu Sene Artık Mid Lane'yi Kazanmanın Hiçbir Önemi Kalmadı Denilebilecek Kadar Azaldı Zaten Karşınıza Midde
    1-)Talon
    2-)Pantheon
    3-)Xin Zhao
    4-)AD Master Yi
    5-)Tryndamere
    6-)Fiora Geldi Mi Ağlıyoruz S4'ü iple çekiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: asterisk*

100 armor veren thornmail'i bu kadar ucuza çıkabiliyorken, 100 mr veren herhangi bir item yok. en çok vereni aegis'in üstüne çıkılan zımbırtı o da 60 veriyo. spirit visage buff'ı sadece mundo'ya, warwick'e falan yaradı. 500 can 70 armor verip, op aktifi olan randuin, op pasife sahip frozen heart var. çoğu item 30-30 magic resist veriyo. bu da haliyle adam gibi mr stackleyememek demek oluyor. genelde tanky jungler oynarım, 200'ü geçemiyor mr. full build de olsan. ha ad carry'ler de güçlenmedi değil. ortalık penetration itemi kaynıyor. tanklara yazık oldu gibi.

CD diye bir şey var. Sen AD oynarken hem basic attacklarını hem skillerini kullanırken APC için geçerli değil bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fasmodey -- 9 Aralık 2012; 20:11:24 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.