Şimdi Ara

ZİEBART SES YALITIMI ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
7.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: !sTaNbLuE

quote:

Orijinalden alıntı: farukakgun

quote:

Orijinalden alıntı: !sTaNbLuE

Peki davlumbazlara atilan putur iae yariyor mu arkadaslar ? Bende yol sesinden sikayetciyim.

Oluyor en azından yağmurlu havada davlumbaza vuran su sesini kesinlikle azaltıyor, bir miktar kabin gürültüsü de azalmıştı, ies civic aracımda 4 davlumbaza da kaliteli marka pütür sıktırmıştım ismini unuttum boya gibi tabancayla attılar, gazete+bant ile her yeri maskelediler, fren tertibatı amortisör vs. hiç bir yere gelmedi, en azından paslanmayı vs önleyeceği kesin. Şimdiki aracımda da istiyorum hatta fırça ile sürülen bişey bulsam bende yaparım.

Hocam nerede ve ne kadara yaptirdiniz ?

Davlumbazin neresine sıkılıyor bu meret ? Gazete falab dediginize gore lastikler sokulup camurliklarin icine yapiliyor sanirm.

Şimdi nette arattım biraz galiba aldığım pütür Dayson markaydı 4 kutu gitmişti, arkadaşımın kağıthanede oto tamirhanesi vardı boya işleri elinden geliyordu kompresörü vardı pütür için uygun tabanca buldu normal boya tabancası ile olmuyor, beraber lastikleri ve plastik davlumbazları söktük, çamurlukları yıkadık kurumasını bekledik her yeri maskeledik en uzun zahmetli iş bu zaten, 2-3 kat tabancayla pütür attık, 2 yıl filan kullanıp sattım hiç atma dökülme olmamıştı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukakgun -- 19 Ocak 2015; 12:14:21 >

• kvolkany K kullanıcısına yanıt
    Sizde başka uygulatan arkadaşlarda pek bir fark göremediklerini yazmışlar,peki sizin aracın markası modeli nedir acaba, yani iyi bir yalıtıma sahip bir arabamı hani şu tok kapı sesine sahip türdenmiydi , bende polo var içeri çok motor ve lastik sesi alıyor, aslında birazda müzik sistemini hoparlörleri filan değiştirmeyi düşündüğüm için ciddi ciddi düşünüyordum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zultaran

Sizde başka uygulatan arkadaşlarda pek bir fark göremediklerini yazmışlar,peki sizin aracın markası modeli nedir acaba, yani iyi bir yalıtıma sahip bir arabamı hani şu tok kapı sesine sahip türdenmiydi , bende polo var içeri çok motor ve lastik sesi alıyor, aslında birazda müzik sistemini hoparlörleri filan değiştirmeyi düşündüğüm için ciddi ciddi düşünüyordum.

Aracım skoda yeti 1.2 tsi idi.17 jantdan dolayı yolsesi sınıfına göre biraz fazlaydı.Kapı sesi olrak vw den daha tok kapanıyordu.satalı 5 ay oldu...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ses yalıtımı, ses sistemi, zenon far takma, park sensoru, yok konfor paketi, yok iste cam filmi vsvsvs... Arkadaşlar bunların her biri arac alirken ölçüt olmali ve ona gore araç alınmalı.

Kendi adıma söyleyim beklentilerim neydi araç alirken:

- az yakması
    - ucuz yedek parca
    - geniş bagaj
    - yüksek donanım...

Bunlar olmazsa olmazimdi ( golf hariç) , ve buna uygun sw bi araç aldım. Sonradan şikayet etmedim " yahu bunun sanrufu yok sonradan sunruf actirsam ne olur diye konu da acmadim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ziebart, Sonax gibi firmalar cebinizden paranızı almaya yönelik firmalardır. Kullandıkları cam filminin metresi 15 TL olup, bütün arabaları tek bezle yıkarlar.

Ayrıca bazı şubelerin sonax şişelerinin içine Sintaş marka pasta koyup insanları kazıkları da görülmüştür.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.