Şimdi Ara

Zifiri Karanlık 10. Seviye Klan [Savaş Klanı]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kadromuzu kaybettik. Bu yüzden yeni arkadaşlar arıyoruz.

Lütfen +18 arkadaşlar başvursun, ben 20 yaşındayım ama klanda 30 yaş üstü abilerimiz ablalarımız var. Küfür ve saygısızlık kesinlikle atılma sebebidir.

Savaş günlüğünü açıktır bakabilirsiniz.

Savaşmayı bilen, iyi savaşan arkadaşları aramıza bekleriz.

Klan adı: Zifiri Karanlık
    Klan etiketi:#8G00JCRL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1881-193∞ -- 7 Nisan 2017; 22:5:49 >

• Savaş günlüğü eklenmiştir.
  • klanda yer varsa katılmak isteriz. köy binam 8. seviye duvarlar son seviye. Oyun nicki Daniel Jackson. eşimin köy ismi Jasmin.
  • Tabi hocam yerimiz çok. Oyun şu an bakıma girdi. Açıldıktan sonra başvurursanız seve seve alırım.
  • Bakım bitince geliriz. Çok klan değiştirmeyi sevmiyoruz. çok fazla klan değiştirmedik. bir klanda 5 ay kadar kaldık klan lideri savaşlarla ilgilenmediği için ayrıldık. bazı klanları denedik ama savaş olduğunda sadece devlerle saldıranlar var. lanlı konuşan olunca hoşlanmıyoruz. umarım ortamınız seviyelidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: palpatine48

Bakım bitince geliriz. Çok klan değiştirmeyi sevmiyoruz. çok fazla klan değiştirmedik. bir klanda 5 ay kadar kaldık klan lideri savaşlarla ilgilenmediği için ayrıldık. bazı klanları denedik ama savaş olduğunda sadece devlerle saldıranlar var. lanlı konuşan olunca hoşlanmıyoruz. umarım ortamınız seviyelidir.

Ortam olarak sorun olmasın hocam. En çok dikkat ettiğim konu o, bir sıkıntı oldu mu leveline vs bakmadan klandan atıyorum direk. İsterse YL olsun hiç farketmez. Aramızda bayan arkadaşlarda var zaten, biri inaktif durumda gerçi. Sürekli savaş açıyorum zaten o konuda sıkıntınız olmasın.
  • istek gönderdik.
  • İçerik güncellenmiştir.
  • Klana köy gelişimi dengeli olan arkadaşları bekleriz. Ben katılalı neredeyse 1 ay olacak savaşsız günümüz geçmedi seviyeli bir ortam. klanın 6 seviye olmasının avantajlarından da faydalanıyoruz 36 üye var oyuncu sıkıntısı yok. seviyesi th7 bile olsa köy gelişimi dengeli olan arkadaşları tercih ediyoruz. istek gönderirken açıklamaya donanım haber yazmanız yeterli.
  • Ben th 7 yim, 5 insaatcim var. hizla gelisiyorum. oyuna basliyali 1 ay oldu.Yasim 30 benide alirmisiniz...

Nickname:TH3N1GHTM@R3.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kupayi dusurebilirmisini 1400 benimki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba kupa seviyesini 1400 yaptık istek yollayabilirsiniz.
  • Selam hocam , th8 köyüm duvarlar 6. seviye kışlalar 3'ü 9 1 tanesi inşaatta 10 olucak ****r 3. seviye.Level 61'im ancak devamlı girip oyunu oynarım yaş 24 dün gönderdim istek ancak red geldi :)
  • merhaba isteğinize donanım haber yazarsanız kabul edilir.
  • Konu içeriği güncellenmiştir.
  • Klanımız 7. seviye olmuştur
  • Klanımıza savaşacak arkadaşlar arıyoruz! Köy binası ve seviye farketmez, savaşmayı bilsin yeter. En kötü biz öğretiriz.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.