Şimdi Ara

Ziggs yaşıyor mu? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: -Reikokuna

quote:

Orijinalden alıntı: Evil Chuck

quote:

Orijinalden alıntı: -Reikokuna

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: UçanTuvalet

quote:

Xerath al pişman olmazsın Ziggs rip oldu

Hocam emin misiniz? Midde xerath iş yapar mı?

Hiç beklemediğin kadar. Mobilite dışında sıkıntısı yok.

abi elektrikli tostun var mı?

Valla olsa dükkan senin beni biliyon

dükkan + kaç? satıp tost al bana :(

+9 full taş serverda teq bi benzeri yoq satamam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Peki viktor nasıl? Sanırım tfde w su ve usu işe yarıyor

• Q adamin ustunden gecince biraktim oynamayi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

İyidir ama Xerath oynarkenki hissi alabileceğini düşünmüyorum devasa Q menzili ve midden topa ultisi yeter. Birkaç gameplay izlemeyi deneyebilirsin.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

İyidir ama Xerath oynarkenki hissi alabileceğini düşünmüyorum devasa Q menzili ve midden topa ultisi yeter. Birkaç gameplay izlemeyi deneyebilirsin.

İzledim özellikle bjergsen ama arada kaldım

• Evil Chuck kullanıcısına yanıt
    Aylarca tr serverda xerath oynadim. Bu lcs de fln populer olmadan once. Ranked olarak gumusdeydim. Xerath takim herosu. Birinin korumasi lazim. Laning de fena degil ama stun yerse oluyor direk flash yoksa.

Onermem hele is bitiren assasian ler gelince (akali kata zed) diger lanelerde 1 2 kill alirsa serhat vefat

• Skill shotlarin iyiyse ziggs den iyi bir mid yok kim ne derse desin. Oyun sonu yaptigi hasari kimse yapamaz bir e bir q attigin adamin yuzde 20 cani kaliyor. Tf lerde ultiyi duzgun atarsan rakip yuzde 50 hp ile basliyor oyuna. Oyun cevirme konusunda inanilmaz. Geri dusen takimdaysa hic bir kuleyi aldirmiyor solonun botun herkesin kulesi ziggsin elinde. Luden ile gayet uyumlu. Liandry buffundan sonra liandry de kasilabilir. Ben oynuyorum 20 oyunda yuzde 68 win rate im var kda da 3.80 falan. Onemli olan mesele lanedeyken q lari adam minionlara yaklastigi zaman kullancaksin.

• quote:

Orijinalden alıntı: alper3333

Skill shotlarin iyiyse ziggs den iyi bir mid yok kim ne derse desin. Oyun sonu yaptigi hasari kimse yapamaz bir e bir q attigin adamin yuzde 20 cani kaliyor. Tf lerde ultiyi duzgun atarsan rakip yuzde 50 hp ile basliyor oyuna. Oyun cevirme konusunda inanilmaz. Geri dusen takimdaysa hic bir kuleyi aldirmiyor solonun botun herkesin kulesi ziggsin elinde. Luden ile gayet uyumlu. Liandry buffundan sonra liandry de kasilabilir. Ben oynuyorum 20 oyunda yuzde 68 win rate im var kda da 3.80 falan. Onemli olan mesele lanedeyken q lari adam minionlara yaklastigi zaman kullancaksin.

Viktor nasıl peki ziggs mi viktor mu?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: alper3333

Skill shotlarin iyiyse ziggs den iyi bir mid yok kim ne derse desin. Oyun sonu yaptigi hasari kimse yapamaz bir e bir q attigin adamin yuzde 20 cani kaliyor. Tf lerde ultiyi duzgun atarsan rakip yuzde 50 hp ile basliyor oyuna. Oyun cevirme konusunda inanilmaz. Geri dusen takimdaysa hic bir kuleyi aldirmiyor solonun botun herkesin kulesi ziggsin elinde. Luden ile gayet uyumlu. Liandry buffundan sonra liandry de kasilabilir. Ben oynuyorum 20 oyunda yuzde 68 win rate im var kda da 3.80 falan. Onemli olan mesele lanedeyken q lari adam minionlara yaklastigi zaman kullancaksin.

Viktor nasıl peki ziggs mi viktor mu?

Viktorda cok op ama e sini tutturmak her yigidin harci degil freelerde denemeden alma kokay hero degil sonra sadece q ve ulti atarsin. Viktorun hasar kaynagi e si

• Ziggs almaktansa Xeraht ve Azir oynamanı tercih ederim. Xeraht'ın yüksek ap oranı çok güçlü olmasını sağlıyor fakat iş tamamen yetenek atışlarını tutturmaya kaldığından dolayı beceri ve iyi zamanlama istiyor.
    Takım savaşlarında da en arkada bulunup w q ile muazzam hasar verebilirsin. E'nin genel olarak kendini korumak için beklet. E yeteneğini tutturamazsan ölümün kaçınılmaz olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.ED

Ziggs almaktansa Xeraht ve Azir oynamanı tercih ederim. Xeraht'ın yüksek ap oranı çok güçlü olmasını sağlıyor fakat iş tamamen yetenek atışlarını tutturmaya kaldığından dolayı beceri ve iyi zamanlama istiyor.
    Takım savaşlarında da en arkada bulunup w q ile muazzam hasar verebilirsin. E'nin genel olarak kendini korumak için beklet. E yeteneğini tutturamazsan ölümün kaçınılmaz olacaktır.

Viktor inceledim ve gercekten e zor. Bir arkadas ziggs diyor siz xerath diyorsunuz kafam karıştı

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.