Şimdi Ara

Zihinsel engelliler öğretmenliği tutar mı?Lütfen bir bakın.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben eacıyım ama sözelden seçicem.Ts 2 puanım 458 sıralama 7630 alan dışı ts 2 puanım 447 sıralama 7734.Ts 1 puanım 445 sıralama 7988 alan dışı ts 1 puanım 435 sıralama 8294 zihinsel engelliler öğretmenliği tutarmı sizce.Eğitim fakültesi olsunda üniversite çokta farketmiyor.

• up..Güncel lütfen cevap?
  • up up up up up
  • Gelir, ama neden bu meslek :D:D:D
  • kpss de puanı düşüktür. özelde de çalışma imkanı var. kuzenimden biliyorum. aylık 2-2.5 bin lira alıyordu özelde. devlette durum ne bilmiyorum. ama muhtemelen maaş+tam ek ders tir. o da yaklaşık 1700 lira filan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sound of Freedom

kpss de puanı düşüktür. özelde de çalışma imkanı var. kuzenimden biliyorum. aylık 2-2.5 bin lira alıyordu özelde. devlette durum ne bilmiyorum. ama muhtemelen maaş+tam ek ders tir. o da yaklaşık 1700 lira filan.

Dediklerin doğrudur peki tutma ihtimali nedir?
  • up up up up up
  • bende bu bolumu ıstıyorum. Meslek lisesi cocuk gel. mezunuyum zaten. Ama bu senenin hala klavuzlarını goremedim.. O yuzdn yardmcı olamcam :(
  • ts1 denmi seçiliyor zihin engelliler kılavzda ygs4 diyor..
  • Iyi de istediğin bölüm ygs4 ile alıyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rahatı Kaçan Ağaç

ts1 denmi seçiliyor zihin engelliler kılavzda ygs4 diyor..

Ygs-4 ve ts-1 galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Toranammo

quote:

Orijinalden alıntı: Rahatı Kaçan Ağaç

ts1 denmi seçiliyor zihin engelliler kılavzda ygs4 diyor..

Ygs-4 ve ts-1 galiba

Öyle bişey yok diye biliyorum. Sadece ygs4
  • arkadaşım büyük bir ihitmalle tutar gibi. tabi ts-1 puan türünden de öğrenci alınacaksa.
  • arkadaşlar bugün okulun rehberlikçisiyle konuştum ve sadece ygs-4 ile alınıyo dedi,bana da anadolu üni yi tutturamassın dedi hay ben böyle işe ya..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.