Eski resim bu bide bu zike denen eleman nie hiç video çekmiyoki
süper bi çar
attack ı harika pk ya cıksa saglam human kalmaz hepsi townu boylar
CZ DE COK YATIYO BU ARKADAS BU ARALAR:).BENIM DAHA FAVORI KARUSLULARIM VAR:) SAGLAM OTURTaN HUMANLAR VAR BU ELEMANI:) AAMA YINE DE ADAM COXPLA OYLE BOYLE YAPMIS BU LVL İ .HLL OLSUN.
AMA AP YALAN BENCE..
quote:
Orjinalden alıntı: Sacha_buffer
ARKADASIM; ZİKE BENİMDE İDEALİM OLAN Bİ PRIEST. YANLIS ANLAMA BENİ AMA BANA ZİKE' NİN O RESİM DE KOLLUGU YANAN CLANIN RESMİNİ GÖSTEREBİLİRMSİN BURDA?
ZİKE Yİ UZUN ZMANDIR GÖRMÜYORUM. BELKİDE DEDİKLERİ GİBİ LWL DÜŞÜRÜLMÜŞTÜR. EGER BİLGİSİ OLAN VARSA PAYLASSIN LUTFEN.
zikenin verilen resmi eski bir resim o dönemde clanının kollugu yanıyordu oyunda gormuştum clandan bir kaç kişiyi zaten. Ama şu an zike de ortalarda gozukmuyor clanı da
Zike Artık Oyunda Yok Sınırsız ßan yedı :D
YALANCII....(HARBI MI )
4.2 ap pffff
FD öncesi 1kere gördüm.Eslantta harpy kesiyodukBen healliyodum o kesiyodu.Her buff istedigimde ac atmaya çalışıyo atamıyodu bide soruyodu.İyi biri gibime geldi zaten bi dahada görmedim.Ki o gün onun sayesinde 53olmuştum(ve 2tane MD sahibi)
beyler dün gece şok edici bi olay öğrendim. arkadasım benim charla oynarken zike yi görmüş. zike human olmus. ve tormentors a gecmiş. 80 lwl olarak. beni tanıyanlar yalan ve bos haber yapmayacagımı bilir. ss leri aksam atmaya calısıcam.
''no ss no guven'' yazıp post kasmayı amaclayanlar.... gece ss leri atınca görürsünüz.
adam 80 level arkadaşım ayrıca 255 den fazla stat point veremessin
quote:
Orjinalden alıntı: Michelangelo.
adamın str 255 (+65) nasıl 42xx attack oluyo anlamadım , elindeki +9 mu?
arkadaşlar adamın elindeki bi kere +7 iron impackt değilki siz atağı yadırgıyorsunuz ikincisi adamlar her lvlde belli miktar atak artışana uğruyor adam lvl 80 adamın str bonusu az olabilir ama o lvlde bence normal bir atak he o zaman str bonus 150 falan olsa atak kaç olurdu onu bilemem
yuhhh bu adam manyak bişey
ADAM iyi Kasmış SEVDİGİNE BAGISLASIN ama gecen gun gördum gecmıs raon campta vurduruyordu mala :D
Tambir PhotoShop Harikası Aynı Resim Bende War Ataqı 2300 küsür ayrıca zike 65e falan düşürülmedi öle bişe yaparsa KO Rezil Rüsva olur
Tamamiyle Ps...
gerçeği bu
asıl 2200 küsür olan resim bana ps gibi geldi prıestlerı pek bilmem ama 60 lvl prıest de kitap basınca 2200+ ap oluyo sanırım 80 lvlde ve o bastığı özel skillerle 4200 bulabılır örnek olarak bi resimde de 75 warrior bi skill basıyo 5300 deff oluyo
ark.zike lwl 75e dustu exp bugg dan dolayı..
ya ben Zike ın takılara bayılıorm... ozellikle yuzuklere dual foverim +1