Ringtone oluşturma programlarıyla telefona sync ettiğimde zilsesleri menüsünde görünmüyor. 2 ayrı iphone 4 ios 5.0.1'de denedim. Saniyesi 30'un altındaydı. 1 hafta öncesinde 4.3.3 ile çalışıyordu aynı müzik tonları. Deneyip de kendi oluşturduğu zil sesini kullanan var mı aynı cihaz ve sürümde ? Ya da bi yerde ayarı mı var ben mi açamadım.
quote:
Orijinalden alıntı: Dr Bishop
Ringtone oluşturma programlarıyla telefona sync ettiğimde zilsesleri menüsünde görünmüyor. 2 ayrı iphone 4 ios 5.0.1'de denedim. Saniyesi 30'un altındaydı. 1 hafta öncesinde 4.3.3 ile çalışıyordu aynı müzik tonları. Deneyip de kendi oluşturduğu zil sesini kullanan var mı aynı cihaz ve sürümde ? Ya da bi yerde ayarı mı var ben mi açamadım.
aynı sorunla ugrasıyorum. sen çöcümü bulabildi isen bi anlatırmısın.
Selam Ornek veriyorum bu yapmis oldugunuz zil seslerini telefonu bagladiginiz zaman Apps'de o programi bulup zil seslerini masaustune atip dinlediginiz zaman direk itunes'tan dinlenilmeye basliyor, oradan da otomatik olarak ringtones bolumune atip sync ettiginizde geliyor. Sayet ki bunu yaptiysaniz ve gelmediyse biraz daha kurcalaman gerekecek:) m4r formatindaki zil seslerini masaustunden alip direk ringtones bolumune suruklediginiz zamanda oluyor bu islem bir de onu deneyin isterseniz.
takip
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme