lütfen yardımcı olun lakin çıldırmak üzereyim bu konuda
telefona zil sesi yapıp atmaya çalışıyorum ama bir türlü beceremiyorum
ringtones başlığı altına atıp sync diyorum fakat bütün zil sesleri telefonun özel menüsünde çıkmıyor.sebebini bir türlü anlayamadım yardımcı olabilir misiniz
çok basit bir yöntem anlatayım.
diskaid adlı programı indir ve programı kur. telefonu usb kablo ile bilgisayara bağla.. uzantısı .m4r şeklinde yapılmış olan ringtone veya melodiyi iphone disk aid klasörünü açtıktan sonra sırasıyla,
root library ringtones adlı klasöre at...
seçeneklerden sounds a gir ve melodilerin hayırlı olsun...
quote:
Orijinalden alıntı: Warfeet
çok basit bir yöntem anlatayım.
diskaid adlı programı indir ve programı kur. telefonu usb kablo ile bilgisayara bağla.. uzantısı .m4r şeklinde yapılmış olan ringtone veya melodiyi iphone disk aid klasörünü açtıktan sonra sırasıyla,
root library ringtones adlı klasöre at...
seçeneklerden sounds a gir ve melodilerin hayırlı olsun...
mac tarafında nasıl yapıcaz bunu eskiden aac versiyon yaratıp onun uzantısı m4r yapardık. Aac versiyonu silip sonra da m3r uzantısını dışarı çekip melodiler kısmına atardık. Şimdi değiştiremiyoruz
quote:
Orijinalden alıntı: dievas
mac tarafında nasıl yapıcaz bunu eskiden aac versiyon yaratıp onun uzantısı m4r yapardık. Aac versiyonu silip sonra da m3r uzantısını dışarı çekip melodiler kısmına atardık. Şimdi değiştiremiyoruz
Alıntıları Göster
aac yi m4r yap bakalım bir de öyle dene, olmazsa itunes ten melodiyi sağ tuş yaparak aac ye çeivir onu masa üstüne al, o aac yerine m4r yaz ve dediğim gibi root library ringtones klasörüne sürükle bir de böyle dene.. acc ye rahat değiştirebilirsin macte..
quote:
Orijinalden alıntı: Warfeet
aac yi m4r yap bakalım bir de öyle dene, olmazsa itunes ten melodiyi sağ tuş yaparak aac ye çeivir onu masa üstüne al, o aac yerine m4r yaz ve dediğim gibi root library ringtones klasörüne sürükle bir de böyle dene.. acc ye rahat değiştirebilirsin macte..
Alıntıları Göster
buyur kardeşim audiko . n e t ister upload edip kendi ringtone'unu yap ister hazır varolanlarda seç.. indir ringtones içine at sync et bitsin
quote:
Orijinalden alıntı: DarkLea
buyur kardeşim audiko . n e t ister upload edip kendi ringtone'unu yap ister hazır varolanlarda seç.. indir ringtones içine at sync et bitsin
Alıntıları Göster
Arkadaslar selam, ben de iphone 4 alarak araniza katildim. Fakat bir sorunum var. Aramalarda ilk basta sesliydi mesajlar da aramalar. Simdi sadece titresim oluyor. Sesi ben kapatmadim. Bunun ayari nereden yapiliyor ? Sesler'e gelip bakiyorum orada ses acik telefonun. Nereden ne yapacagimi bilemedim. Yardimci olursaniz sevinirim.
quote:
Orijinalden alıntı: g.adr
Arkadaslar selam, ben de iphone 4 alarak araniza katildim. Fakat bir sorunum var. Aramalarda ilk basta sesliydi mesajlar da aramalar. Simdi sadece titresim oluyor. Sesi ben kapatmadim. Bunun ayari nereden yapiliyor ? Sesler'e gelip bakiyorum orada ses acik telefonun. Nereden ne yapacagimi bilemedim. Yardimci olursaniz sevinirim.
Telefonun sol üstte sırasıyla ses alçaltma yükseltme ve telefonun sesini kapama açma düğmeleri var.. işte o sol en üstteki düğmeyi eski konumuna getirirsen telefonunu sessiz modundan çıkarabilirsin..
quote:
Orijinalden alıntı: DarkLea
quote:
Telefonun sol üstte sırasıyla ses alçaltma yükseltme ve telefonun sesini kapama açma düğmeleri var.. işte o sol en üstteki düğmeyi eski konumuna getirirsen telefonunu sessiz modundan çıkarabilirsin..
Alıntıları Göster
hah tamam Allah razi olsun bizimkisi cehalet iste. Elim gitti herhalde farkinda degilim. Cok tesekkur ederim.
quote:
hah tamam Allah razi olsun bizimkisi cehalet iste. Elim gitti herhalde farkinda degilim. Cok tesekkur ederim.
önemli değil ne demek
Zil sesi max 30 saniye olmali yoksa sync olmuyor
quote:
Orijinalden alıntı: Shat
Zil sesi max 30 saniye olmali yoksa sync olmuyor
sıkıntıyı buldum arkadaşlar
ben 10 tane zil sesi birden atıyorum ve hepsini seçip sync yapıyordum öyle olmuyor malisef
tek tek seçerek ilerlediğinde ekleniyor çok saçma olmuş ama bu
Size daha basit bir yöntem söyleyeyim.Mutlaka bölümde bahsedilmistir gerçi.
İphone ringtone maker adlı programı kullanın. Istediginiz melodiyi programa atin.Create ringtone diyin.daha sonra send itunes dediginizde Program otomatik olarak zil sesini itunes'a atiyor.
Başka hiçbir şeyle uğraşmıyorsunuz.
quote:
Orijinalden alıntı: conjure
İphone ringtone maker adlı programı kullanın. Istediginiz melodiyi programa atin.Create ringtone diyin.daha sonra send itunes dediginizde Program otomatik olarak zil sesini itunes'a atiyor.
itunes a atabiliyorum
ama bu müzikleri telefonda göstermek zorun
itunes da ringtones başlığı altında sync yaptığımda telefondaki bütün müzikleri siliyor
başka türlü sync yapmanın imkanı var mı peki?
Telefonunuz jailbreak'limi?
quote:
Orijinalden alıntı: ThE GaSeS
quote:
itunes a atabiliyorum
itunes da ringtones başlığı altında sync yaptığımda telefondaki bütün müzikleri siliyor
quote:
quote:
quote:
itunes a atabiliyorum
değil. normal
quote:
quote:
quote:
quote:
itunes a atabiliyorum
değil. normal
Alıntıları Göster
@ThE GaSeS
Tam hatırlamıyorum gerçi.Benim telefonum jailbreakli.Acaba kullanmak için jailbreak gerekiyormuydu hatırlayamadım.
quote:
@ThE GaSeS
Tam hatırlamıyorum gerçi.Benim telefonum jailbreakli.Acaba kullanmak için jailbreak gerekiyormuydu hatırlayamadım.
Alıntıları Göster
başka türlü ringtonesları sync yapmanın imkanı var mı peki?
quote:
Alıntıları Göster
En basit yöntemini anlatayım:
1- iTunes üzerinden zil ses yapmak istediğiniz mp3 dosyasının üzerine sağ tıklayın (örneğin: müzik.mp3 dosyası) 2- Açılan menüden "Create AAC Version" 'a tıklayın 3- Daha sonra aynı mp3 dosyasının bulunduğu klasöre gidin, müzik.m4a dosyasını göreceksiniz 4- Basit olarak .m4a uzantısını .m4r olarak değiştirin.
Zil sesiniz hazır ...
quote:
Alıntıları Göster
iRinger var hocam çok küçük bir program PC ne indiriyorsun şarkıyı seçiyorsun istediğin saniyeleri seçiyorsun (başlangıç-bitiş) sonra kaydediyorsun. librarynin ringtones bölümüne atıyosun sonra devicesden sync ediyorsun bu kadr.
quote:
Orijinalden alıntı: Hawaii
iRinger var hocam çok küçük bir program PC ne indiriyorsun şarkıyı seçiyorsun istediğin saniyeleri seçiyorsun (başlangıç-bitiş) sonra kaydediyorsun. librarynin ringtones bölümüne atıyosun sonra devicesden sync ediyorsun bu kadr.
Alıntıları Göster
İphone PC Suite yükle. Ringtone maker var programda. İstersen 5 dk lık şarkının tümünü zil sesi formatına çevirip kendi telefona atıyor. Senin yapman gereken tek şey zil sesi yapılmasını istediğin müziği Bilgisayardan seçmek.