Şimdi başlıktanda anladığınız gibi bir forumun üzerine Zindan&Ejderha kuracağım.Paralı forum alamayacağım ne yazık ki [Paypal hesabım çalınmış 30 dolarım gitti] Oyüzden bedava ama hazır forum olmayacak bu. Kendim inşa edeceğim. Eleştiriler gelecek ancak bu yolda ilerlemeye devam edeceğim. Oyunumu kısaca tanıtayım. Bu zindan ve ejderha ingilizlerde d&d(dungeon and dragon) diye geçer. Forgotten realms(Unutulmuş diyarlar) ve Dragon lance(Ejderha mızrağı) kitap serileri d&d kuralına göre yazılmıştır. Size tamamen anlatamıyorum bu konuyu. Çünkü anlatmaya kalksam oyuncunun el kitabı bir ve ikiyi tamamen yazmam gerekecek. Ufacık bilgiler vereceğim. Bu zindan ve ejderhada sabit ırklar humanoid yani insanımsı olanlardır.Baskın olan ırklar; İnsan,Elf,Cüce,Buçukluktur. Bunlarda L.A dediğimiz sevviye atlamada tp nin çok olması yoktur. Yani L.A sı 2 olan bir drow 2.sevviyeye geçme tpsi: 5000 dir. Yani L.A lı olmayan bir karaktere göre 3lvldır o. Hikayeyi yazmayacağım. Geldik tanrılara. Zindan Ve Ejderhada tanrılar oyunculara karışmazlar. Yani anca seviye 20 olacaksınızda oda size ufak tefek mesaj yollayacak. Bazı tanrılar; Bane,Miekkiki...(Bunlar d&d ve unutulmuş diyarlardadır. D&D deki tanrılar Dragon lance ve forgotten realms takilerdir) Sınıflara geldik: Rogue,Fighter,Paladin,Ranger,Büyücü,Sihirbaz,Ozan ve Barbardır. Prestij sınıf dediğimiz bu sınıflara göre özelliği çok olanlar anca şöyle olur. Belli kuralları vardır. Mesala lvl 3 savaşı lvl 5 büyücü multisi ister. Bunun gibi....
Daha çok anlatırdım ama yoruluyorum. Şimdi bu foruma oyun yaparken bana yardım edecek 2 kişi arıyorum. Ve bu iki kişiyle bir oyun kuracağım. Yani bir rp sitesi açıyorum. Bana yardım edecek çıkarsa en mutlu olacağım Sevgiler,Saygılar RyaN-GoSLiNG
Woouvv konu süper fakat rp olması tutmayacağının başlıca açıklamasıdır ama sürewkli yönetirseniz geliştirrirseniz insan çeker inşallah güzel olur
yardım edebilirim kolay yılmam
quote:
Orijinalden alıntı: Crealz
yardım edebilirim kolay yılmam
Rp sitesi olur bu konu. Yoksa başka bişi olmaz
quote:
Orijinalden alıntı: MaNgOsEr
Woouvv konu süper fakat rp olması tutmayacağının başlıca açıklamasıdır ama sürewkli yönetirseniz geliştirrirseniz insan çeker inşallah güzel olur
quote:
Orjinalden alıntı: MaNgOsEr
Rp oyunlarımı tutmuyor ? Bir daha düşün eğer yönetim beceriniz varsa her türlü tutar ...
quote:
Orijinalden alıntı: Smirdon
quote:
Orjinalden alıntı: MaNgOsEr
Rp oyunlarımı tutmuyor ? Bir daha düşün eğer yönetim beceriniz varsa her türlü tutar ...
Alıntıları Göster
evet kimleri seçtinm?
quote:
evet kimleri seçtinm?
Alıntıları Göster
karainka önce zindan&ejderha bilgine bakmam lazım
1.Tempus ile ilgili en az 2 satır bilgi 2.Drowların ırksal özellikleri 3.Elflerin ırksal özellikleri 4.Cücelerin ırksal özellikeri 5.Miekikinin ne tanrısı olduğunu yazıp pm ile atar isen bilgine bakacağım
Yok zindan&ejderha bilmiyorum dersen sende bana yardım edecekler arasında değilde sitenin teknik elamını olursun (forum bilgin varsa)
Başka yokmu beyler ?
quote:
Orijinalden alıntı: RyaN-GoSLiNG
karainka önce zindan&ejderha bilgine bakmam lazım
1.Tempus ile ilgili en az 2 satır bilgi 2.Drowların ırksal özellikleri 3.Elflerin ırksal özellikleri 4.Cücelerin ırksal özellikeri 5.Miekikinin ne tanrısı olduğunu yazıp pm ile atar isen bilgine bakacağım
Yok zindan&ejderha bilmiyorum dersen sende bana yardım edecekler arasında değilde sitenin teknik elamını olursun (forum bilgin varsa)
Başka yokmu beyler ?
Alıntıları Göster
Forum bilgim var
quote:
Forum bilgim var
Alıntıları Göster
up
quote:
up
Alıntıları Göster
Bir dene bakalım beni dnd bilmem ama frpyle aram kötüde diyemem ...
quote:
Bir dene bakalım beni dnd bilmem ama frpyle aram kötüde diyemem ...
Alıntıları Göster
Miekkiki ve Tempus'tan ziyade bütün dediklerini en az 3 satır yazabilecek kadar iyi biliyorum...
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-B93671EF2
Miekkiki ve Tempus'tan ziyade bütün dediklerini en az 3 satır yazabilecek kadar iyi biliyorum...
Alıntıları Göster
Dİlerim tutar. Bendede Zindan&Ejderhanın oyunu var Strateji Pc'de değil. Monopoly tarzı ve eğlenerek oynuyoruz 1 günümüzü alıyor bitmesi. Neyse yani severim Zİndan&Ejderha'yı açarsanız girerim. Sabırsızlıkla bekliyorum...
quote:
Orijinalden alıntı: Rsith
Dİlerim tutar. Bendede Zindan&Ejderhanın oyunu var Strateji Pc'de değil. Monopoly tarzı ve eğlenerek oynuyoruz 1 günümüzü alıyor bitmesi. Neyse yani severim Zİndan&Ejderha'yı açarsanız girerim. Sabırsızlıkla bekliyorum...
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: Breslau
Arkadaş çevremde rpyi seven bir eleman olsa zaten bir tane var ama geriye kalan 3 kişiyi bir türlü bulamadık
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: Breslau
Arkadaş çevremde rpyi seven bir eleman olsa zaten bir tane var ama geriye kalan 3 kişiyi bir türlü bulamadık
Alıntıları Göster
RPG mi yapacaksın RP mi Smirdon ? RP ise yardım edebileceğim çok şey var.
quote:
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: Ryporus
Ondan bahsetmiyordum.Ayrıca rpg rol yapılan oyundur.Herneyse bahsettiğim şey gerçek hayatta masa üstü frp yapacak adam bulunmaması ( çevremde )
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: Ryporus
Ondan bahsetmiyordum.Ayrıca rpg rol yapılan oyundur.Herneyse bahsettiğim şey gerçek hayatta masa üstü frp yapacak adam bulunmaması ( çevremde )
Alıntıları Göster
He tamam Mesela ben RP sitemde 2 üye olsa bile yine de rp yapacak kadar çok severim...
quote:
He tamam Mesela ben RP sitemde 2 üye olsa bile yine de rp yapacak kadar çok severim...
Alıntıları Göster
Ryporus iletişime geç benle. Msn adresini pm ile at sen Smirdon ve karainkada aynı şekilde pm ile msnlerini atsınlar
Alımlar devam ediyor !
quote:
Ryporus iletişime geç benle. Msn adresini pm ile at sen Smirdon ve karainkada aynı şekilde pm ile msnlerini atsınlar
Alımlar devam ediyor !
Alıntıları Göster
rpg mi rp mi ??? rpg olursa kodlamam vardır.Bilirim. rp olursa tekniğim vardır.ama orktur morktur elftir bilmem.teknik şeyler...
quote:
Orijinalden alıntı: CoderWriter
rpg mi rp mi ??? rpg olursa kodlamam vardır.Bilirim. rp olursa tekniğim vardır.ama orktur morktur elftir bilmem.teknik şeyler...
Alıntıları Göster
Black_Dare dur seni yedeğe geçirim. Çünkü smirdonlada konuşucam ryporus lada
quote:
Black_Dare dur seni yedeğe geçirim. Çünkü smirdonlada konuşucam ryporus lada
Alıntıları Göster
ben zindan&ejderha var bu oyun hakkında bilgim yardımcı olabilirim istersen