Şimdi Ara

Zio Gaming Valor Hybrid vs Xdrive Altay Kumaş Oyuncu Koltuğu Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Zio Gaming Markasının Kumaş malzeme ile deri karşımı Valor Hybrid modeli ile Xdrive Altay kumaş modeli arasında tercih yapmakta zorlanıyorum.

Zio Gaming Yaklaşık 3 bin tl daha ucuz xdrive'a göre ve zio gaming ile görüştüğümde Venom isimli modele göre VALOR serisi oturma alanı daha geniş ve düz olduğu belirtilerek her iki modelin de kalitelerinin aynı olduğu söylendi. Kullanım ömrü ve oturma yeri rahatlığı olarak genel anlamda kimi yorumlarda her iki markada övülmüş kimi yorumlarda eleştirilmiş.

İki modelden birisini veya ikisini tecrübe etmiş arkadaşlar varsa fikirlerini almak isterim.

Yardımlarınız için teşekkürler.

Zio Gaming Valor Hybrid => https://ziogaming.com/valor

Xdrive Altay => https://www.xdrive.com.tr/xdrive-altay-calisma-koltugu-kumas-gri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi comandos08 -- 13 Şubat 2023; 13:32:20 >

• Xrancer 4 d black aldim,boylu poslu adamim çok rahat sigiyorum.
    Ocak 1 de 2350 liraya aldım, ertesi gün 3250 oldu.Orjinal sitesine bakabilirsin hp n11 vs den daha ucuz.
    Çok koltuk inceledim görüntü bakımından xrancer daha güz geldi.Su an bir sıkıntı yok rahat .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lithran kullanıcısına yanıt

Premio Black yazan modeli mi hocam? Sağlamlık hissi, kolçakların durumu size göre kalitesi nasıl ürünün? Uzun ömürlü gibi mi sizce?

• Çok kaliteli birsey olmadığı sürece 10 bin üstü fazla bir şey beklemeyin.

Bu paraya xrancer daha iyi,4d olanlarda koltuklar her yone aşağı yukarı hareket edebiliyor.

Premio 4 d modeli evet.kurulumu basir görüntüsü iyi,sağlamlığına bir şey diyemem ama kütük gibi bir yeri oynamıyor sağlam geldi gozume

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.