Şimdi Ara

Zippo Taş ve Fitil (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
1
Favori
16.672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: leylu3006

normal çakmak taşı işini görür ben öyel kullanıyorum bi zararınıda görmedim hatta yolda taş bittiği zaman gidip bi çakmak alıp taşını cıkartıp zippoma takıyorum

Arada çok büyük fark var, zippo taşı kullanmanızı tavsiye ederim.
  • tobacco shoplarda 6 adet taş yani 1 kutucuk taş 5 lira, yaklaşık 7-8 ay gidiyor.

benzinde 5 lira. yaklaşık 4-5 ay gidiyor.
  • Ben bu siteden alıyorum çakmaklarımı benzin,taş bi de fitil hediye ediyolar orjinal, 8 tane zippom oldu toplam.

http://www.kertenpelex.com/zippo-cakmaklar-zippo-cakmak.html
  • Zippo'nun kendi sitesinden alsam çakmak böyle mantıklı olur mu ? Yoksa hepsburada'dan mı alayım çakmak ? Arada çok fark var. Örnek vermek gerekirse :

http://www.zippocasemuseum.com/index.aspx?tabindex=0&tabid=1&directoryid=-1&ctrl=productdetails&productid=332

http://www.hepsiburada.com/zippo-hidden-dragon-21067-000039/productDetails.aspx?categoryid=1126186&productid=galazp21067000039#tablnk

Nerden almak mantıklı olur ? Kargo ücreti ne kadardır ? Gümrüğe takılır mı ? Kredi kartım yok havale yapacam.

• arkadaşlar sokaktan almayın zippo taşı diye dandik bir taş satıyorlar hem çarkı mahvediyor hemde yanmıyor bir teneke gazı bir ayda bitirdim çakmak resmen on çakar bir yanar vaziyetinde
  • quote:

Orijinalden alıntı: yekialem

Şirinevler metro ve metrobüs üst geçidi var ya.. Köprünün Ataköy değil de Şirinevler meydanı kısmında caminin önünde Şirin Büfe var.. Onun tam karşısında küçük bir baraka gibi bir şey içinde çakmak malzemeleri satan köhne bir yer var.. Oradan temin edebilirsin.. Orda olmazsa onun karşısında köprü altındaki büfeye sor..

Yakın olarak Yenibosna Metro' sunun eski SEK fabrikası şimdiki Koçtaş yönüne doğru olan çıkışında sabah saatlerinde seyyar bir çakmak malzemeleri satan adam vardır.. Ondan da alabilirsin.. Ben bir çakmak torbası aldım o adamdan.. İçinde takriben 50 tane falan var ve bana ömür boyu yetecek gibi duruyor..

dipnot: Şirin Büfe' nin döneri güzeldir ;) 6 aydır falan işim kalmadı Şirinevler' de ama metro ile geçerken kokoreç de sattığını gördüm arada.. Şans verilebilir ;)

dipnot2: ne günlerdi be lise yılları.. Yenibosna' yı özliyeceğim aklıma gelmezdi..

Şirinevlerde oturuyorum ordan almıştım fakat taştanmıdır çarktanmıdır bilemiyorum ama ordan aldığım taşlarla tek çakışta yanmıyor zippo.

• quote:

Orijinalden alıntı: oneMoreCupofCoffee

quote:

Orijinalden alıntı: mfeker89

hocam eğer kullandığın zippo orjinal ise zaten orjinal zippo satan yerlerde ücretsiz bakımını yaptırabilirsin ki bu zippo üretici firmasının tahhütüdür

işte bunu yapan yer buluş zippodur. ben kapağı kırık çarkı bozulmuş çakmağı kargoladım hem günlük kullanıma seri nuamrasız çakmak içi göndermişler hem kapağı garantiye girmemsine rağmen tamir etmişler hemde fitil, pamuk taş hepsi değişip geldi.

kargo hariç 1 kuruş ödemedim. uzak diyosun ama hiç değilse emin ellerde full bakım yaptırırsın hemde 1 kuruş ödemezsin yol parası dışında. sonuçta avm lere gitsende yol parası verirsin.

Buluş zippoya kendi gitme şansım varmı acaba ? Ve açık adres verebilirsen çok makbule geçer. Ve götürdüğüm zaman hemen yapıp veriyorlar mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi t3ntativ3 -- 19 Nisan 2012; 15:18:06 >

• Arkadaşlar bugün buluş zippoya gittim. Kullandığım taş orjinal taş olmadığı için adam bana kızdı İçini komple değiştirdi ve kapak ayarını yaptı. 5 kuruş ödemedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: t3ntativ3

Merhaba arkadaşlar.Zippo taş ve fitil arıyorum ama bulamıyorum.İnternetten buldum ama kargo parası falan 20 liraya geliyor.İstanbul Şirinevler/Bahçelievler veya Bakırköy'de bulabileceğim yerler varsa söylermisiniz ?

Zippo Taş ve Fitil
     Zippo Taş ve Fitil
     Zippo Taş ve Fitil

TÜM ZİPPO ÜRÜNLERİ İÇİN TIKLAYINIZ:

http://www.stokta.com/page.php?act=arama&str=zippo

• quote:

Orijinalden alıntı: the_zippoer

arkadaslar,

ben isteyen arkadasa istedigi kadar cakmak tasi satabilirim. Paket fiyati KARGO DAHIL 4.50 tl'dir. Bir paketin icinde bildiginiz gibi 6 tane cakmak tasi vardir. Iki paket (12 cakmak tasi) icin bu fiyat 8.50 TL'dir. Yine kargo dahil. Acilmamis paketinde orjinal urundur. Ayni urun hepsiburada.com da 5.91 tl dir. zannediyorum ustune bir de ekstradan kargo ucreti odemek gerekiyor. pm den mesaj gonderebilirsiniz.

Ayrica, Zippo cakmak isteyen arkadaslar varsa actigim konuya goz atabilirler. Piyasa da olmayan modeller var elimde. Linki: http://forum.donanimhaber.com/m_38015786/mpage_1/f_/key_zippo//tm.htm#38015786

muğlada 6lı paketi 7 tlye aldım kazıklandım tüh

• D&R'da 6lı taş ve fitil 6.25 tl.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.