benim elimde satilik zippolar var, YALNIZ elimdekiler genelde piyasa da bulamayacaginiz 'LIMITED EDITON' ve ‘DISCONTINUED’ modellerdir. Acikcasi benim amerikadan toptanci ile irtibatim var, klasik piyasadaki modelleri de getiriyorum belli araliklarla, fakat asil koleksiyonculara yonelik nadir modeller var. (SMITH&WESSON, NOSE ART GIRL, DREAMCATCHER, BINGO G-59...) veya zipposu kendine ozel olsun isteyenler icin. birkac tane modeli nete upload ettim, linkleri asagidadir. Su an hepsi elimdedir. Bugun anlasirsak yarin gonderebilirim yani. goz atabilirsiniz. ilgilenen arkadaslar mail atabilirler. ayrica zippo fuel canister, cakmak tasi ... gibi aksesuarlar da mevcut, hepsiburada.com fiyatinin yari fiyatina.
alisverisi guvenli bir sekilde gerceklestirecegiz, o konuda supheniz olmasin zaten. Butun urunlerim geri iade garantilidir. Ayrica hepsi orjinal kutularinda, arkasindaki turuncu guvenlik bantlari dahi acilmamis, sifir durumdadir.
piyasadaki urunler en ucuz fiyat garantisi ile. daha ucuza bulursaniz zaten o fiyattan veririm.
zippo anarchy :48.90 tl (birden cok var elimde) hepsiburada.com fiyati 82.48 tl'dir. teyit edebilirsiniz. zippo royal flush hidden: 90.00 tl hepsiburada fiyati 105.01 zippo fuel canister : 33.00 tl hepsiburada fiyati 48.84 tl dir.
asagidakiler zippo tarafindan "discontinued" kapsamina alinmis uretimi devam etmeyen modellerdir. TR'de bulamazsiniz arkadaslar. hepsi su an elimdedir. hepsinden birer tane var elimde. bulabilseydim kesin daha fazla getirtirdim zippo nose art girl : 90.00 tl zippo smith&wesson : 90.00 tl zippo dreamcatcher : 65.00 tl zippo bingo G-59 surprise : 90.00 tl
zippo dreamcatcher satilmistir arkadaslar
platinum yada armor modellerınden varmı ?
platinyum yok maalesef.
armor brushed chrome ve armor brass modeller 2 ay sonra elimde olacak.
the_zippoerT
kullanıcısına yanıt
2. resimdeki sağdaki mavi çakmak varmı ve smith wesson ne kadardır ?
Yav biraz hort gibi olacak ama ROYAL FLUSH HIDDEN CARD model arıyorum bende
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme