Şimdi Ara

Zippom Orjinal mi ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
0
Favori
2.500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Aksine orjinalde ZİPPO Made in Usa yazıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hezi14

Keçeden de anlasiliyor hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: efbiyay

quote:

Hocam keçeyi ben biraz hırpaladım,ama internette gördüğüm kadarıyla lift to fill yazısı hepsinde siyahtı hiç kırmızı görmedim, yeni serilerde falan böyle yapmış olabilirler mi ? yazılar orjinaliyle tamamen aynı internette incelediklerimde de böyle yazıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FB®h Pozitif

quote:

Orijinalden alıntı: efbiyay

quote:

Hocam keçeyi ben biraz hırpaladım,ama internette gördüğüm kadarıyla lift to fill yazısı hepsinde siyahtı hiç kırmızı görmedim, yeni serilerde falan böyle yapmış olabilirler mi ? yazılar orjinaliyle tamamen aynı internette incelediklerimde de böyle yazıyor.

Yok hocam replika orasi garanti ama güzel bir replika

• orjinalde mor alevmi çıkıyor degilse degil boşver

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akinau -- 1 Şubat 2015; 1:45:48 >
  • Neyse artık sahteyse de sağlık olsun,50 liralık çakmak anca bu kadar oluyor zaten,internetten düzgün siteler haricinde alışveriş yapılmayacağını bir kez daha anlamış bulunmaktayım. Bir dahakine 150 lira bayılıp sağlam bir yerden alacağız anlaşılan.
  • FB®h Pozitif F kullanıcısına yanıt
    Hala orjinal olduğunu iddaa ediyorum kargoya 5 tl verip buluş çakmağa yolla Menteşe problemi var diye. Eğer yaparlarsa orjinaldir zaten. Bu arada benimde o kısım kırmızı yazıyor

• quote:

Hala orjinal olduğunu iddaa ediyorum kargoya 5 tl verip buluş çakmağa yolla Menteşe problemi var diye. Eğer yaparlarsa orjinaldir zaten. Bu arada benimde o kısım kırmızı yazıyor

O şart oldu hocam zaten,hevesimi biraz alıyım ilk işim yollamak olcak Fatura vs. istemiyorlar değil mi sonuçta ömür boyu garantili ?
    Hayır istemiyorlar. Sadece çakmağı istiyorlar. Detayları zipponun kendi sitesinde yazıyor

Amazondan aldığım, tüm temsilcilerin orjinal dediği zippom. İçerisinde kırmızı yazıyor o konuda rahat olabilirsin. Seninkide orjinal olasılığı yüksek. 50 tl demişsin fakat zaten fiyatları o civarlarda dolaşıyor. bende 21$'a almıştım ortalama o fiyata geliyordu.

Edit: Bu arada ağırlığı nasıl ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qLhF -- 1 Şubat 2015; 2:27:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FB®h Pozitif

İnternetten aldım fakat orjinalliğinden emin değilim,sesi de pek orjinal gibi gelmedi açıkçası. Kapağı yamuk,satan arkadaş zamanla yerine oturur diyor ama ben hiç görmedim böyle bir şey şu ana kadar,sizce orjinal mi değil mi ?

Zippom Orjinal mi ?
     Zippom Orjinal mi ?
     Zippom Orjinal mi ?
     Zippom Orjinal mi ?
     Zippom Orjinal mi ?
     Zippom Orjinal mi ?
     Zippom Orjinal mi ?
     Zippom Orjinal mi ?
     Zippom Orjinal mi ?

zippo çakmağınız güzel fakat
    1 resim yorum yok
    2 resim zippo R harfi cok buyuk
    3 resim ic aksam metali cok parlak USE ZİPPO R harfı o kadar buyuk olmamalı
    4 resim lift to fıll yazan cok kırmızı
    ÜZÜLEREK SÖYLÜYORUM ZİPPO ORJİNAL DEĞİLDİR
    (iç aksam 3 resim duz zemin koydugunuzda komple kapanıyormu yada vida belli oluyormu)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrdrk1 -- 1 Şubat 2015; 3:03:34 >

• dikkatlice bakınız ZİPPO ALT KISMI ORJİNAL OLUP OLMADIĞINI ELE VERİR
     Zippom Orjinal mi ? Zippom Orjinal mi ? Zippom Orjinal mi ?

• quote:

Arkadas hakli, orjinalde "Made in ZIPPO USA" yazar.

Ayrica cakmagin altindaki yazilari olusturan pres baski keskin hatlara sahip olmali ve yazilarin kenarlarinda bozukluk ya da capakvari pürüzler olmamali. Menteseye yakindan bakinca bile basit iscilik oldugu anlasiliyor. Ayrica resimdeki tas mekanigindeki carki inceleyin, basit malzeme kullanildigini hemen anliyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: doganza

quote:

Arkadas hakli, orjinalde "Made in ZIPPO USA" yazar.

Ayrica cakmagin altindaki yazilari olusturan pres baski keskin hatlara sahip olmali ve yazilarin kenarlarinda bozukluk ya da capakvari pürüzler olmamali. Menteseye yakindan bakinca bile basit iscilik oldugu anlasiliyor. Ayrica resimdeki tas mekanigindeki carki inceleyin, basit malzeme kullanildigini hemen anliyorsunuz.

2005 nisan D 05 yılana kadar olanlar MADE IN ZIPPO USA yazar

2005 mayıs E 05 yılarının digerleri 06 07 08 vs 2014 dahil ZİPPO MADE IN USA yazar (yani sahte alakası yoktur ama dediğim gibi zippo orjınal degıl)

• Sanırım arkadaş haklı. Ben bugün kendiminkinle karşılaştırdım. Özellikle arkadaşın dediği 3 ve 4. madde'de haklı. Sizinki yazı rengi daha farklı ve alttaki r harfini ben okuyamıyorum bile düşün o derece ufak. Sizinkinde gayet net bir şekilde belli oluyor.
  • değil.

• mrdrk1 M kullanıcısına yanıt
    Eyvallah bunu bilmiyordum.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.