|
Ziraat Bankası Bankkart'ın Tüm Kredi Kartlar[ANA KONU] (513. sayfa)
-
-
merhaba. samsung s21fe telefonum ile ziraat ile nfc alışveriş yapabiliyordum. 2 aydır falan hata veriyor pos makiesi dddıt ediyor kalıyor.
siz kullabiliyor musunuz. nfc ayarlarından ziraat seçili
-
başka banka seç nfc ayarından, onunla ödeme yapmayı dene, sonra geri ziraat 'e cevir, tekrar dene -
i·lk kredi kartı kampanyası devam ediyor mu 2500 puan veren uygulamada gözükmüyor ? -
Bende gözüküyor 31 marta kadar -
Mobil temassız ödeme (NFC) özelliğini aktif hale getirmek için ( uygulamalardan açılmıyordu) müşteri temsilcisine mail attım düzelttiler. Sebep için açıklama yok.
-
ayın sektörü ulaşım ve seyahat, her sene mtv öderken e-ticaret ile birleştirirdik ama bu sefer ayın sektörü detaylarda başka kampanyalarla birleşmez yazılmış -
bende ulaşım sektöründen puan kazanma durumu düşündüm de olmuyor galiba
-
Arkadaşlar Pazaramadan alışverişim oldu. Hem pazarama hem de eticaret sayacı işledi ama 100 lira yattı. Pazarama kampanya metninde başka kampanyalar ile birleştirilemez yazıyormuş sonradan farkettim. Eticaret sayacı boşuna ilerlemiş mi oluyor? Yoksa başka siteden 5 kez alışveriş yapsam eticarete sayacak mı? Nasıl oluyor bir bilgisi olan var mı?
-
bence de birinden biri gelmeyecek gibi -
banklar vergi ödemeleri ciddi para akışı olarak gördükleri için taksit kampanyaları yapıyor. bari biriniz vergi ödemeye dair puan kampanyası yapsalar :d
-
peki mtv ödemesi yaptınız mı
-
daha yapmadım ama ptt üzerinden ödeme alırsa önceki seneler gibi eticaret olumlu oluyordu -
geçen senede yapmadı eskiden oluyordu artık direk e devlet gib gov.tr pos a bağlıyor.
-
dostlar amazondan kamera alacağım e ticaret kampanyası kullanılabilir mi acaba
-
hesap kesim tarihi 31/12/2024 olan kart ile 31/12/2024 tarihinde harcama yapıldığında hangi ay dönem içi harcaması olarak gözükmeli arkadaşlar -
Hocam işlem dönem içerisine yansımış ise ( işlem yapılan kurum gün sonu aldıysa ) 31 i olan o ay ki ekstrenize yansır ama muhasebeleşmeZ provizyonda kalırsa bir sonraki ay yansır -
Hocam merhaba 1 ay önce rounter aldım e ticaret 100 tl geldi ama üst konularda saymadı gelmedi diyen arkadaş vardı -
31 Aralık öğleden sonra vodafone pay karta yükleme yaptım şimdi baktım 31/12/2024 yazmasına rağmen ocak ayı hareketlerinde gözüküyor sanırım dediğiniz gibi provizyonda kalmış -
BOYNER giyim olarak sayılırmı. kampanyada dahil edermi arkadaşlar
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X